Hem Hälsa ZeroSmoke – recensioner – pris

ZeroSmoke – recensioner – pris

 ZeroSmoke - recensioner - prisZerosmoke: magneter Kan hjälpa dig att stoppa vana?

Produkt: Om du någonsin försökt att sluta röka-eller varit nära någon som har det-du har säkert upptäckt att sluta röka är inte lätt, även med hjälp av ett plåster, tabletter, tuggummi och spray. Nikotin ersättningsprodukter arbete om 10% till 15% av tiden. Receptbelagda läkemedel, såsom Zyban och den nya drogen Chantix kan öka chansen till framgång för runt 25% – men det finns fortfarande om en 100% chans för slitna nerver, dåligt humör och uppmanar till ljus.

Det är beroendeframkallande effekt av cigaretter, Även om rökare på något sätt kunde krok nikotin av dropp, så är det förmodligen fortfarande längtar efter en annan puff.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum ZeroSmoke – funkar det – test – resultat

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum ZeroSmoke - funkar det - test - resultatRökare är, utan tvekan, recensioner forum ZeroSmoke angelägen om att få en snabb, effektiv, elände-gratis sätt att sluta röka. Och som en produkt som kallas Zerosmoke visar, många kommer att vara glada att gå omkring med magneter i dina öron om du tror att det kommer att förbättra oddsen resultat funkar det test.

Zerosmoke är en akupressur produkt som lovar att hjälpa rökare att bryta sin vana. Säljs över Internet för runt $40 och annonseras på TV, åsikter hur det fungerar består av två små guldpläterade magneter som passar på den övre delen av örat, en på utsidan och en på insidan. Den magnetiska attraktionen håller den på plats Sverige och sätta viss press på örat.

Användare uppmanas att använda magneter på två till fyra timmar per dag. Han sade också att hålla dig i vanan att röka resultat funkar det test. Inom sju dagar, recensioner forum ZeroSmoke annonser anspråk, missbrukare som inte längre känner behovet av att upprätthålla belysning.

De påståenden: Enligt Zerosmoke TV-spot, åsikter hur det fungerar även antalet personer som slutar röka kan slutligen stanna för evigt. ”Om du har provat allt och trodde att jag aldrig skulle sluta göra det”, talesperson i TV-spot säger, ”Zerosmoke är svaret.” Magneter förment arbete genom att släppa ”samma endorfiner som Sverige rökning gör.”

ZeroSmoke – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

ZeroSmoke – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättningDen Zerosmoke webbplats hävdar att 80% framgång-som, hur att använda ZeroSmoke om den stämmer, skulle vara mycket mer effektiv än den nikotintuggummi och plåster eller receptbelagda läkemedel. Det säger också att mer än 2 miljoner rökare sammansättning har provat produkten.

Zerosmoke North America Inc., inte svara på intervjuförfrågningar.

The bottom line: en fordran om en 80% framgång att sluta röka omedelbart misstänker, ” säger Dr. Michael Fiore, ingredienser kommentarer professor i medicin vid University of Wisconsin School of Medicine och Allmänna Hälsa, och grundare och chef för Center for Tobacco Research and Intervention. Det har inte varit en dokumenterad behandling kommer i närheten hur att använda ZeroSmoke av att sådana höga siffror, säger han.

I själva verket finns det inga bevis för att Zerosmoke eller någon sammansättning annan akupressur enheten kan även blygsamt förbättra en rökare chanser att sluta röka, Fiore säger. ”Jag känner en moralisk skyldighet att direkt rökare mot behandling som är evidensbaserad, säger han. ”Och akupressur inte uppfyller ingredienser kommentarer denna standard.”

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – ZeroSmoke

En studie från 2007 av den 19 rökare i England inte inger förtroende. Förutom nikotin ersätter terapi och gruppterapi, 12 slumpmässigt utvalda patienter ZeroSmoke Biverkningar som fått en eller två akupressur pärlor att placera i dina öron. (Till skillnad från Zerosmoke magneter, pärlorna fastnat i örat med en självhäftande.) Sju andra inte har konton. Ämnen i akupressur gör det ont gruppen fick höra i tidningen står flera gånger under dagen.

Vid uppföljande besök en och två veckor efter det att du slutar röka, akupressur grupper redovisas som många abstinenssymtom som den grupp kontraindikationer som inte har bollar. Inga fler följer-ups var möjligt, eftersom nästan alla patienter som hoppade av innan undersökningen var klar. ”Vi har upptäckt en inledande entusiasm för att försöka akupressur vid rökavvänjning, ZeroSmoke Biverkningar men en markant brist på entusiasm för ingripande vid slutet av studien,” forskarna skrev.

Dussintals studier har undersökt akupunktur, gör det ont en nära kusin till akupressur, som hjälp för att sluta röka. Två stora recensioner av dagens vetenskap, bland annat en av usa Public Health Service — kom till samma slutsats: Det finns inga belägg för kontraindikationer att akupunktur hjälper rökare att sluta röka.

ZeroSmoke – var man kan köpa – apoteket – nyttigt – bluff – pris – Amazon – Aliexpress

Påståendet att Zerosmoke fungerar var man kan köpa ZeroSmoke genom frisättning av endorfiner gör ingen biologisk mening, Fiore säger. Som han förklarar, apoteket nyttigt bluff pris hjärnan kemiska dopamin är vad som driver missbruk av rökning. Ett underskott av dopamin, inte endorfiner, Amazon Aliexpress som gör uttag så olycklig.

Befintliga behandlingar är ”långt ifrån perfekt, var man kan köpa ZeroSmoke säger Jed Rose, meduppfinnare av nikotin plåster och föreståndare för Centrum för Nikotin apoteket nyttigt bluff pris och rökavvänjning Forskning vid Duke University Medical Center. ”Folk är ute efter ett magiskt botemedel.”

Om du har provat Zerosmoke, Amazon Aliexpress är det troligt att jag är ute efter.