Spirulina – Recensioner – Pris

0
Spirulina – Recensioner – Pris
Rate this post

Spirulina – Recensioner – PrisSpirulina är en mikroalger som har förbrukats under århundraden på grund av dess höga näringsvärde och ska hälsa fördelar. Idag populär livsstil personligheter stödja Spirulina som en hemlighet, potent “superfood”, en “mirakel från havet”. “Spirulina” låter så mycket bättre än “damm avskum”, men det är vad den populära tillägg verkligen är — en typ av blå-gröna alger som växer naturligt i hav och salta sjöar i subtropiska klimat. Aztekerna skördas Spirulina från Sjön Texcoco i centrala Mexiko, och det är fortfarande skördas från Lake Chad i västra och centrala Afrika och vände sig till torra kakor.

Spirulina som en gång var klassificeras som en anläggning på grund av “sin rikedom på växt pigment samt sin förmåga fotosyntes”, enligt en studie som publiceras i tidskriften Hjärt-och Behandlingsformer. Ny förståelse av dess genetik, fysiologi och biokemiska egenskaper som orsakas forskare för att flytta det till bakterier rike, i släktet Arthrospira först, och senare i släktet Spirulina. Det finns flera arter, men tre — Spirulina platensis, Spirulina maxima och Spirulina fusiformis — studeras i stor utsträckning på grund av deras höga näringsvärde samt potentiella terapeutiska värden, enligt studiens författare.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Spirulina

Spirulina växer i mikroskopiska spiraler, som tenderar att klumpa ihop sig, vilket gör den lätt att skörda. Det har en intensiv blå-grön färg, men en relativt mild smak. Bortsett från kosttillskott, den AMERIKANSKA Food and Drug Administration (FDA) gör det möjligt för tillverkare att använda Spirulina som en färg tillsats i tuggummi, godis och andra förpackade livsmedel. Hälsopåståenden om Spirulina. Många människor främja Spirulina som en behandling för en rad av ämnesomsättningen, hjärta och hälsa, inklusive viktminskning, diabetes och högt kolesterol, enligt National Institutes of Health (NIH). Människor kan också rekommendera Spirulina som ett stöd för olika psykiska och känslomässiga störningar, inklusive ångest, stress, depression och uppmärksamhet underskott hyperactivity disorder (ADHD). Spirulina sägs hjälpa en rad eklektiska hälsoproblem, inklusive premenstruella symptom och als (Lou Gehrig ‘ s sjukdom), enligt NIH. En kombination av zink och Spirulina kan hjälpa kroppen att rensa arsenik i människor vars dricksvatten har ovanligt höga nivåer, enligt NIH. Hur det fungerar, recensioner. Sverige, åsikter. Forum.

Gör Spirulina arbete? NIH säger att det inte finns tillräckligt med vetenskapliga bevis för att avgöra om Spirulina är effektiva i att behandla alla förutsättningar för hälsa. Men, Spirulina är rik på näringsämnen, av vilka inte finns i det genomsnittliga dagliga vitamin. Enligt FDA, Spirulina innehåller betydande mängder av kalcium, niacin, kalium, magnesium, B-vitaminer och järn. Det har också essentiella aminosyror (substanser som är byggstenar i proteiner). I själva verket, protein utgör ungefär 60 till 70 procent av Spirulina är torr vikt. Men en person skulle behöva ta Spirulina kosttillskott hela dagen för att komma nära den rekommenderade dagliga intaget av dessa näringsämnen, sade Ljung Mangieri, en taleskvinna för Academy of Näringslära och Dietetik och ägare av Näring Checkup i Pittsburgh, Pennsylvania. Och det är inte det enda problemet med superfood kosttillskott. “Det finns massor av mat att, ja, de har en hel del näringsämnen i dem, men vi behöver inte nödvändigtvis veta biotillgängligheten så vi vet inte hur mycket av detta näringsämne du faktiskt får,” Mangieri sagt. Hur det fungerar, recensioner. Sverige, åsikter. Forum.

Spirulina – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluff

Tillgängligheten beskriver hur mycket av de näringsämnen du svälja faktiskt används av kroppen. I en del fall, att äta två olika livsmedel på en gång kommer att hjälpa kroppen att ta upp näringsämnen bättre än om personen åt de livsmedel separat. Till exempel, Mangieri sagt, leucin finns i tomater är bättre absorberas funkar det av kroppen om du äter olja med tomater. Forskarna är fortfarande funkar det studerar biotillgängligheten av näringsämnen i enskilda livsmedel, samt hur näringsämnen arbeta för att hjälpa till att förebygga sjukdom. “Som en registrerad dietist, jag rekommenderar starkt att människor får sina näringsämnen från mat i en hälsosam kost eftersom näringsämnen arbetar nyttigt synergistiskt, och som ökar biotillgängligheten,” Mangieri sagt. Kommentarer, nyttigt ingredienser. Hur att använda, använda. Sammansättning.

Spirulina – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluffSpirulina som en antioxidant Antioxidanter är ämnen som hjälper till att bekämpa cell-och DNA-skador som leder till cancer, hjärtsjukdom och andra kroniska sjukdomar. Kroppen gör vissa antioxidanter och andra som finns i mat. Trots den förmodade fördelarna med att ta extra antioxidanter, omfattande forskning har inte visat att ta bluff  tillskott av antioxidanter minskar risken för cancer, enligt National Cancer Institute. Att ta tillskott bluff av antioxidanter sannolikt inte kommer att hjälpa andra sjukdomar som diabetes, enligt en 2011 sammanfattning publicerades i tidskriften Current Diabetes Recensioner. Även tillskott av antioxidanter har misslyckats med att avvärja sjukdom i studierna att det kan vara “att bristen på nytta i kliniska studier kan förklaras av skillnader i effekterna av de testade antioxidanter när de förbrukas som renad kemikalier i motsats till när de konsumeras som livsmedel, som innehåller komplexa blandningar av antioxidanter, vitaminer och mineraler,” enligt National Cancer Institute. Eftersom Spirulina anses vara ett livsmedel, men det är fortfarande en öppen fråga huruvida torkad Spirulina i kosttillskott har antioxidant hälsa fördelar. Kommentarer, ingredienser. Hur att använda, använda. Sammansättning.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Spirulina

En preliminär studie av Spirulina antioxidant effekter testat tillägg på 87 personer i Kerala, Indien, som regelbundet tuggas paan tobak. Paan är beredda från blad av betelnötter träd och olika kryddor, och är vanligtvis tuggas efter måltiden och ceremonier som bröllop och mottagningar. Paan tobak chewers har en ökad risk för cancer i munhålan som kallas oral leukoplaki. Under loppet av ett år, 45 procent av tobak användare som tog dagliga Spirulina kosttillskott såg en fullständig regression av lesioner. Bara 7 procent av personer i placebogruppen såg en fullständig regression av tumörer i samma period, enligt 1995 abstrakt som publiceras i tidskriften Nutrition och Cancer. Biverkningar, kontraindikationer. Gör det ont.

Antioxidanter kan hjälpa idrottare att återhämta sig från träning, framkallade av oxidativ stress som bidrar till muskel trötthet – och Spirulinahappens att innehålla flera föreningar framgår att ha antioxidativa egenskaper, inklusive fenoliska föreningar, phycocyanins, tokoferoler och beta-karoten, enligt en studie publicerad 2010 i Medicine & Science in Sports & Exercise. Forskarna i studien undersökte Spirulina är möjligt att utöva fördelar bland de nio manliga fritids löpare under fyra veckor. De fann löparna visade en större ökning i motion prestanda och nivåer av antioxidanter efter att ta Spirulina än de gjorde när du tar inga tillskott eller med placebo. Även om dessa preliminära resultaten är lovande, de är för små för att dra en slutsats om Spirulina påverkan på träning trötthet, enligt studiens författare. Biverkningar, kontraindikationer. Gör det ont.

Spirulina – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Flera studier tittar på Spirulina resultat effekter på kolesterol och triglycerider (eller hypolipidemic effekter) har hittat Spirulina att vara till nytta. Men resultat de flesta mänskliga försök att undersöka dessa effekter har begränsats till studier av färre än 100 människor, och många har apoteket inte en grupp människor apoteket som tar placebo. En studie från 2008 testade Spirulina är test lipidsänkande effekter på 78 vuxna, i åldrarna 60 och 87. Den frivilliga tog 8 gram Spirulina kosttillskott, eller placebo, test en dag under 16 veckor. I slutet av studien, fanns det en betydande minskning av kolesterol bland de som behandlades enligt den abstrakta publicerad i Annals of Nutrition and Metabolism.E n annan studie av 52 vuxna, i åldrarna 37 61, undersökte Spirulina effekter på människor nyligen funnit att ha högt kolesterol. Deltagarna i studien tog 1 gram Spirulina kosttillskott per dag under 12 veckor, och gav fastande blodprov i början och slutet av studien. Var man kan köpa, apotek. Pris. Amazon, Aliexpress.

Spirulina - var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon - AliexpressVid slutet av experimentet, genomsnittliga nivåer av triglycerider, totalt kolesterol och de potentiellt skadliga LDL (low-density lipoprotein) kolesterol minskade. Men, blodtryck, vikt och body mass index förändras inte, enligt juli 2013 rapport som publicerades i Journal of Science för Livsmedel och Jordbruk. Läkare erkänner nu att hjärtsjukdom är inte bara en störning av högt kolesterol och triglycerider, men också en kronisk inflammatorisk sjukdom, enligt en juli 2010 recension av Spirulina är hypolipidemic effekter som publiceras i tidskriften Hjärt-och Behandlingsformer. Spirulina kan då hjälpa till att hantera och förebygga sjukdom med antioxidanter, men fler studier behövs. Pågående studier om Spirulina Medicinska studier pågår för närvarande för att avgöra Spirulina effekt på virus infektioner, svullnad, sårläkning och immunförsvaret i allmänhet, enligt NIH. Preliminära studier har inte visat Spirulina för att vara effektiv vid behandling av blefarospasm, en kronisk ryckningar i ögonlocken. Var man kan köpa, apotek. Pris. Amazon, Aliexpress.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here