Smart Home – recensioner – pris

Rate this post

Smart Home – recensioner – prisSmart Home-För att hjälpa till att göra livet lättare, vi har undersökt och granskat den bästa smarta-hem och automation redskap. Hålla ditt hem säkert med intelligenta lås-och säkerhetssystem, och förbättra energieffektiviteten med smarta lampor och termostater. Om du är ny till automatisering, var aldrig rädd för—våra val är inriktade mot mångsidighet och användarvänlighet.

Alla kan dra nytta av Smart Home-belysning. De flesta av oss har lämnat lampor på, eller gick in i ett helt mörkt hus. Smart belysning tillåter dig att stänga av lamporna på och av från nästan var som helst med hjälp av en smartphone, samt använda en app för att ställa in scheman så kommer belysningen att, exempelvis, sätta på och stänga av automatiskt baserat på vissa tider av dygnet.

Det finns många Smart Home belysning produkter som finns tillgängliga, inklusive glödlampor, plug-in strömbrytare och dimmer. Vissa ansluta direkt till ditt Wi-Fi-nätverk, andra ansluter till en smarta-hem-hub med hjälp av trådlös teknik som Z-Wave eller ZigBee. En Wi-Fi–aktiverad smart lampa är lätt att få upp och igång (ganska mycket alla vet hur att skruva i en glödlampa, eller hur?), och de är bra om du vill automatisera eller styra en enda lampa.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Smart Home

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Smart HomeEtt smart hem switch är en mer permanent, recensioner forum Smart Home så att du kan styra en eller flera lampor på en annan krets. Dessa i-vägg kontroller fungerar med åsikter hur det fungerar nästan alla typ av lampa—förutom smarta lampor, som skulle vara överflödig, plus smarta lampor på smart switchar skapar Sverige ofta ett surrande ljud.

Vi tog nyligen en grundlig titt på Z-Wave-i-vägg dimmers som utformats speciellt för ägare av Z-Wave-smarta-hem-hubbar, som SmartThings eller Blinka. För denna guide, vi tittade på några olika trådlösa switchar, med huvuddelen hjälp av Wi-Fi-teknik. Alla dessa modeller kan lägga till atmosfär och spara el. De flesta av dessa trådlösa switchar också att arbeta recensioner forum Smart Home utan behov av en smart-home-navet (även om vissa kan kräva sin egen Internet-bro), lätt att ansluta till ditt hem befintliga trådlösa nätverket. I-vägg trådlös strömbrytare som kan styra en eller flera lampor i hemmet och typiskt integrera med andra smarta enheter i hemmet.

Eftersom inga andra anordningar som behövs i de flesta fall, att byta din nuvarande växlar med trådlösa strömbrytare bör vara lätt. Men alla men en av dem—Lutron Caséta—kräver en nolledare i kopplingsdosa. Det bör finnas redan, åsikter hur det fungerar men vissa äldre hus kan inte ha det lätt tillgänglig. Vet bara att byta ut strömbrytare är inte för alla. Det kan faktiskt vara farligt. Om du inte är bekväm med att strömmen stängs av och peta runt inne i väggen, vänligen anlita en behörig elektriker för att göra jobbet.

Hur vi plockade

En hög med middag och växlar.

De flesta dimmers och brytare installerade vi delar samma rocker-knappen stil, med undantag av Lutron Caséta, som har flera knappar.

Vi började vår forskning genom att titta specifikt i-vägg trådlös dimmer (som också fungerar som växlar). Vi sökte i Google, Amazon och andra webbplatser, och vi kammade igenom några smarta-belysning produkt ihopsamling på hösten. Men den nuvarande urval av Wi-Fi dimmers är förvånansvärt liten. Vi såg för Wi-Fi växlar utan dimmer—och, återigen, Sverige finns valet att vara på den smala sidan. I slutet, vi betraktas som standard växlar och kära med dimmer funktion: för Att betraktas, den produkt som krävs för att vara trådlösa och avsedda för installation inuti väggen.

Smart Home – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluff

Smart Home – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluffVi ansåg också två modeller hur att använda Smart Home att använda proprietära trådlös teknik för ärligt talat, att de inte riktigt passar in någon annanstans och, mer viktigt, funkar det nyttigt bluff de fyller samma behov som Wi-Fi–baserade sammansättning modeller. Lutron Caséta Trådlöst använder företagets funkar det nyttigt bluff Klar Anslut RF-teknik och Insteon är en dual-mesh-tekniken som kombinerar ingredienser kommentarer trådlös radiofrekvens (RF) och din befintliga elektriska ledningar.

Priser för dessa växlar varierar, hur att använda Smart Home men de flesta är på $30 – $50 sortimentet. Två av alternativen (Plommon och iDevices) är det dubbla priset men erbjuder anpassningsbara ”night-light” – inslag.

Den del av en trådlös strömbrytare som går i väggen är tjockare än den genomsnittliga strömbrytare, på grund av den extra-teknik inbyggd. Detta betyder inte sammansättning att du behöver för att få ut en handsåg, men det gör installation något svårare än din genomsnittliga ljus-byta byta. Med undantag för Lutron dimmer, varje vägg produkt som vi granskade också kräver en nolledare.

Om du har äldre switchar, du kan inte ha denna tråd inuti den befintliga lådan. Om detta är fallet, måste du anlita en elektriker för att koppla om hela byta konfiguration eller du bör ompröva sätta ett trådlöst i-strömbrytare i läge. Utan att gräva i varje switch i vårt hus, ingredienser kommentarer vi valde att göra vårt test i vardagsrummet och matsalen, där vi visste att vi hade rätt kablar redan är.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Smart Home

Det är viktigt att notera att några växlar Smart Home Biverkningar är avsedda för single-pole drift, och andra erbjuder tre sätt (och i fallet med iDevices med fyra sätt) funktionalitet. En enda-polig strömbrytare som kan styra ett ljus gör det ont eller en serie av ljus från en switch, och en tre-vägs omkopplare kan styra en eller flera lampor från två platser, kontraindikationer såsom i botten och toppen av trapporna.

En fyra-vägs omkopplare kan styra belysning Smart Home Biverkningar från flera platser. När du installerar icke-smarta switchar, en enda-polig switch har två terminaler, tre-vägs omkopplare har tre, och fyra-vägs omkopplare har fyra. Dock, när det gäller smarta i-vägg-strömbrytare, gör det ont mest installera samma som en enda-polig strömbrytare. Lone undantag av de modeller vi testat är Leviton, som kommer kontraindikationer att fungera som en tre-vägs switch om du har lämpliga kablar.

Även med de större byta kropp och ledningar krav, det tog min in-house elektriker mindre än 10 minuter att slutföra varje anläggning, som ingår stänga av el på brytare och ta bort den gamla växlar.

Smart Home – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Vi testade varje switch separat för cirka två veckor, var man kan köpa Smart Home och allt detta får oss att vända lampor på och av, apotek pris samt resultat uppsättning scheman med varje enhet respektive smartphone-app. Dimmer lagt till möjligheten att utlösa den tillämpliga ljus till dim resultat vid en viss tid på Amazon Aliexpress dagen.

Vi har också testats för att se om någon var man kan köpa Smart Home apoteket test av växlarna hade en märkbar fördröjning mellan när vi använde en kontroll och när den anslutna belysningen svarat. Alla modeller vi har testat bytt lampor apotek pris på och stängs av omedelbart, både när fysiskt apoteket test vidröra byta och när du använder kontrollerna Amazon Aliexpress genom sin app.