Hem Hälsa Skydd och behandling

Skydd och behandling

Rate this post

Om du har problem med överdriven svettning Ett intressant alternativ är droger som innehåller urea. Denna komponent har en intensiv fuktgivande effekt och närmar sig, löser också döda celler. För att göra effekterna så effektiva som möjligt kan du sätta ihop kremerade fötter med folie och sätta på bomullsstrumpor som behåller värme, vilket ökar effektiviteten av behandlingen.Ta hand om dina naglar
Naglar har en stor inverkan på fötternas utseende, välskötta och estetiska, kan mycket positivt påverka fullständigheten.

Använd en såg för att ge dem en salva för nagelsvamp  naturlig form och försiktigt sand ovanpå några fåror. Du kan sedan massera några droppar naturliga oljor eller balsam i dina naglar och naglar för att låta dem återhämta sig från proceduren. Om du vill dekorera dina naglar med färgad lack, kom alltid ihåg att applicera basen tidigare. Detta kommer att förhindra missfärgning och förstörelse av plattorna.

Om du har problem med överdriven svettning av benen, återvänder ringorm eller en tendens att bilda korn, bryt inte-du kan arbeta.

Ett intressant sätt att förhindra sådana sjukdomar är fotbad i speciellt utformade för detta ändamål salter. På marknaden finns det många medicinska salter som har en förebyggande effekt och förhindrar återkommande ringorm eller svettning. Det räcker att upprepa sådana förfaranden 2-3 gånger i veckan, och naturligtvis förbättra benens tillstånd. Det är också värt att lagra på naturliga örter som salvia, vilket perfekt påverkar svettning eller rosmarin och humle, vilket hämmar utvecklingen av patogena svampar. Bad beredda på basis av sådana örter kan vara lika trevliga och effektiva som de baserade på salter, medicinska.Fuktgivande och mjukgörande
Efter peeling, när din hud är beredd att absorbera kosmetika, bör du ta hand om dess fuktgivande och mjukgörande. Om du lägger grädden under dagen är det bättre att välja den som är mindre fet. Den bästa tiden för denna procedur och kvällen.

Om du inte har börjat ta hand om dina fötter ännu, är det bättre att börja göra det just nu. Det är sant-på sommaren, när vi börjar avslöja dem, finns det fortfarande lite tid. Ju snabbare du hittar desto snabbare och desto bättre blir effekten du kommer att kunna få.

Vad kan man göra för att göra dem vackra?

Masker och wraps är lämpliga inte bara när dina fötter behöver regenerering, men också när de är inflammerade och trötta, till exempel långvariga eller promenader. För deras förberedelse är att använda produkter som förbättrar hudens tillstånd.

För att göra omslaget kan vi använda potatis först. Populär medicin rekommenderar som skär färsk, så och beredd, och sedan kondensera. Det är bäst att använda sorter av lös, innehållande mer stärkelse. Potatismjöl är en välkänd hemodlad metod för lugnande irritation som har använts i åratal, bland annat som en naturlig spray för blöjavård hos spädbarn. Efter applicering av potatisgröt på fötterna är det bäst att sätta dem i plastpåsar och sedan lägga tjocka strumpor. I detta ”paket” är tillräckligt för att hålla fötterna i ca 20-30 minuter. Efter denna tid, tvätta av omslaget.

På irriterad och torr hud kan vi också applicera en mask av havregryn, som har en fuktgivande och närande effekt. För att förbereda det i ett glas varm mjölk eller yoghurt, våt havregryn – ca 3/4 kopp. När all vätska absorberas appliceras uppslamningen på fötterna. Vik dem i plastfolie och sedan handduk, håll i 20-30 minuter, skölj sedan.

Som en mask kan du också använda en gruel gjord av linfrö. Cirka 0,5 – 1 kopp frön för att fylla med vatten i en sådan mängd att de täckte den. Koka sedan tills det är tjockt och lämna, och när det är kallt-applicera på fötterna. Därefter gör vi detsamma som med flingans masker.