Selfie Drone 7s – recensioner – pris

Rate this post

Selfie Drone 7s - recensioner - prisSelfie Drone 7s-Är du trött på att hålla upp din telefon för att ta selfies?

Vad händer om jag sa du att det är ett nytt sätt att ta selfies från ett helt annat perspektiv?

Just det, den här artikeln är om en kollision mellan två trender titans, selfie världen, och drone världen. Kombinationen av ’drone’ och ’selfie” har medfört en ny viral sensation känd som ” dronies.’

Den Selfie Drone 7s är en diminutivform drönare som bara skriker att lägga i väskan och tas med överallt du går. Det är sannolikt att vädja till alla nivåer av användare tack vare sin extremt kompakt storlek och starka inslag, men denna miniatyrisering inte komma till en kostnad.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Selfie Drone 7s

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Selfie Drone 7sJämfört med de flesta recensioner forum Selfie Drone7s större modellerna har kortare batteritid, saknar en 3-axlig gimbal och, framför allt, inte har stöd för 4K-video. Men, åsikter hur det fungerar nämnde vi att det Sverige är riktigt små?

Med en MSRP av $499, Selfie Drone 7s inte har en recensioner forum Selfie Drone7s massa direkt konkurrens från modeller av jämförbar storlek och funktion uppsättningar, men det närmaste alternativet är förmodligen åsikter hur det fungerar den Yuneec Vind 4K. Om storleken inte är en avgörande faktor att det finns modeller med mer imponerande specifikationer, såsom DJI egna Phantom 3 Standard och Phantom 3 SE, Sverige  i samma prisklass.

Den Selfie Drone 7s finns också i en ”Fluga Mer” combo som lägger till en fjärrkontroll, ladda hub, reservdelar rekvisita, propeller vakter, och extra batteri för $699.

Viktiga Funktioner

  • 12MP 1/2.3-tums CMOS-sensor
  • 2-axlig mekaniska gimbal
  • 1080/30p video
  • Vision-system för exakt positionering
  • Gest kontroll
  • 16 minuters flygtid
  • Kompakt storlek

Selfie Drone 7s – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluff

Selfie Drone 7s – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluffInnan vi kommer in i praktiska detaljer, hur att använda Selfie Drone7s låt oss kvalificera denna översyn nyttigt (och egentligen, någon drone granskning). En drönare är inte sammansättning en funkar det flygande kamera. Snarare, en drönare är ett flygplan med en kamera ansluten till det. Därför det sanna värdet funkar det av en drone är en balans nyttigt ingredienser kommentarer mellan funkar det flygplan och kamera.

Eftersom vi tittar på bluff två hur att använda Selfie Drone7s olika bitar av hårdvara samman, låt oss titta på var och en för sig, sammansättning bluff börjar med flygplan. Vi har inkluderat de Yuneec Vind och DJI Phantom 3 SE ingredienser kommentarer för jämförelse.

 Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Selfie Drone 7s

Det som märks direkt Selfie Drone7s Biverkningar är hur mycket mindre Selfie Drone 7s och Vind är jämfört med en full-size-Phantom, men Fantomen kommer att stanna i luften gör det ont en bra bit längre. Den Selfie Drone 7s har några viktiga fördelar jämfört med Breeze, inklusive en mycket högre hastighet (när den används med valfria controller) och kontraindikationer en mekanisk gimbal.

Båda har en Selfie Drone7s Biverkningar  begränsad räckvidd på 100 meter, men om du kopplar ihop Selfie Drone 7s med valfria gör det ont controller sortiment sträcker sig betydligt. Chanserna är goda att du kommer kontraindikationer att vilja controller.

Selfie Drone 7s – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Kameror i alla tre modellerna är av samma storlek som var man kan köpa Selfie Drone7s de som finns i många smartphones. De resultat kommer inte att vara svagt ljus champs, men test de är fortfarande klarar av att resultat producera bra bilder och video. Vad som apotek pris verkligen hoppar ut här är Selfie Drone 7s brist på en 4K-video. Naturligtvis, HD är vanligtvis bra för resultat web streaming, som vi misstänker kommer att bli en ganska test vanliga Amazon Aliexpress apoteket för resultat denna modell.

Vad allt detta betyder? Den Selfie Drone 7s är var man kan köpa Selfie Drone7s en extremt liten, lätt drone som verkar apotek pris perfekt för att kasta i en ryggsäck, gungade i carry-on bagage, eller bara ha med dig Amazon Aliexpress hela tiden.