Hem Styrka Hur man vet om jag är en prematur ejakulator

Hur man vet om jag är en prematur ejakulator

Rate this post

Hur man vet om jag är en prematur ejakulatorFör tidig utlösning är en sexuell störning som ungefär en av var tredje man upplever någon gång i livet.

Villkoret får mannen att ejakulera innan han och hans partner har varit nöjda lika. När detta händer kan män känna sig självmedvetna och kan till och med bli mindre intresserade av att ha samlag. Kvinnors hälsotidning förklarar att för tidig utlösning kan orsaka problem i männs sexliv, liksom deras kvinnliga partner.

Hur man vet om du är en prematur ejakulator

Detta kan så småningom också leda till problem i förhållandet. De fortsätter att förklara att cirka 79% av kvinnorna som partners upplever för tidig utlösning rapporterar att de inte är sexuellt nöjda och att de har en lägre sexlust än de hade innan tillståndet störde deras sexliv.

Det faktum att för tidig utlösning kan ha en så stor inverkan på människornas och deras partners liv betyder också att det kan leda till ytterligare problem. När män känner sig självmedvetna om det faktum att de ejakulerar för tidigt, kanske de inte vill delta i sexuella aktiviteter med sin partner längre. Detta kan också leda till utveckling av symtom i samband med ångestsjukdomar, låg självkänsla och depression.

När dessa faktorer inte behandlas effektivt kan de leda till allvarligare problem – depression har kopplats till erektil dysfunktion och låg sexlust.

Hur Män Gömmer För Tidig UtlösningHur man vet om du är en prematur ejakulator

Eftersom för tidig utlösning kan orsaka obehag och missnöje i ett förhållande för båda parter, försöker män ofta hitta sätt på vilka de kan dölja det faktum att de lider av denna sexuella störning. Detta gäller särskilt när män är intima med en ny sexpartner eftersom de kan känna att deras nya partner inte skulle vilja vara med dem om de inte kan fullt ut tillfredsställa dem under samlag och andra sexuella aktiviteter.

Tyvärr utövar män inte alltid de bästa teknikerna för att dölja för tidig utlösning. Vi kommer att diskutera några av de mest ineffektiva sätt killar tenderar att dölja det faktum att de har ett problem fördröja sina utlösningar – om du gör något av dessa, försöka hitta ett alternativ som är mer effektiva eller hitta metoder som hjälper dig att förhindra tidiga utlösningar.

”Jag är för trött för sex.”

Ett av de vanligaste sätten män döljer det faktum att de har för tidig utlösning är genom att helt enkelt säga att de är för trötta för sex. Problemet är inte det faktum att de agerar trött, utan snarare när de tar upp ursäkten. Mannen kommer att börja delta i intima aktiviteter, som att kyssa och röra.

Så snart saker börjar ta av sig, kan mannen börja tänka på det faktum att han kanske inte kan uppfylla sin partner noggrant eftersom han kan ejakulera för tidigt. Detta kan få honom att bli obekväm och börja tänka på ursäkter, som att säga ”Jag är för trött för sex.”Inte bara kommer detta att förstöra det intima ögonblicket, men det kan komma över som mycket misstänksam mot den andra partnern som är involverad i de intima sessionerna – de kanske inte omedelbart tror att mannen har problem med att kontrollera sina utlösningar, men kanske snarare tror att mannen inte är intresserad eller ser någon annan.

Stop-Start-Metoden

Jag är Kerner förklarar på människors hälsa hur han använde stop-start-metoden för att dölja det faktum att han har för tidig utlösning.

Hur man förbättrar min längd i sängen

Han skulle kontinuerligt berätta för sin partner att sakta ner, att ta det lugnt eller att sluta ett tag. Att ta pauser mellan samlag sessioner verkade som det enda sättet han kunde kontrollera sin lust att ejakulera spontant. Detta gick dock inte så bra som hans partner märkte vad som pågick och blev besviken över det faktum att han använde en stoppstartsmetod för att dölja det faktum att han hade problem med för tidig utlösning.

Han fortsätter med att förklara att stop-start-metoden inte är det mest effektiva sättet att försöka dölja det faktum att du inte kan kontrollera din uppmaning att ejakulera – som han inser från verkliga erfarenheter.

Skyller På Den Andra PartnernHur man förbättrar min längd i sängen

Medan vissa män accepterar det faktum att de inte är perfekta och tar ansvar för sina brister, skulle andra män hellre dölja sina brister genom att skylla på andra människor för vad det än är som gör dem ofullkomliga. Vissa män som ejakulerar för tidigt använder denna teknik för att dölja det faktum att de kämpar med för tidig utlösning.

När de ejakulerar innan deras partner har varit nöjda, skulle de berätta för sin partner att de gjorde något fel eller, för att skylla på partnern utan att orsaka ett argument, skulle de berätta för partnern att de var så ”i dem” att de inte kunde hålla den i.

Pre-Onani Sessioner

När en man ejakulerar, går hans penis och testiklar i ett ”återhämtning” – läge, även kallat ”eldfasta perioden.”Flera funktioner relaterade till sexuell funktion stängs av, och testiklarna behöver producera mer spermier. Detta verkar som ett utmärkt sätt att förhindra för tidig utlösning-onanera innan du ska delta i samlag och din kropp kommer inte att ha tillräckligt med spermier så att du kan ejakulera omedelbart.

Även om detta kan vara sant, bör du veta att Onanerar före samlag kan också orsaka att du blir ointresserad av att ha samlag och kan även leda till en erektion som inte är fast. Detta kan ta upp frågan om ” utvecklar du erektil dysfunktion?”eller” varför är du inte attraherad av mig?”. Tänk två gånger innan du onanerar innan du går ut för att njuta av din partner.

Gnista En Konversation

Att prata med en partner, även om de minsta sakerna, kan vara ett bra sätt att förbättra bindningen mellan de två människorna.

Detta kan dock också vara en stor avsättning under en intim session. Vissa män använder detta faktum till sin fördel för att dölja det faktum att de har för tidig utlösning. När en intim session börjar och de börjar känna sig självmedvetna om det faktum att de kan ejakulera snart, de kan hitta sätt att gnista en konversation som kommer att intressera dem båda.

Detta kan förstöra hela ögonblicket och när en kille gör det kontinuerligt kan det till och med börja verka misstänkt.

Medan för tidig utlösning kan orsaka problem i ett förhållande och en mans sexliv, är det viktigt att veta att många människor lider av denna sexuella störning. Att försöka dölja det faktum att du inte har kontroll över dina utlösningar kanske inte är en klok idé, eftersom sanningen ofta är det bästa alternativet.