Hem Styrka Hur man håller erektion?

Hur man håller erektion?

Rate this post

Hur man håller erektion?En långvarig erektion kräver ett antal faktorer. För det första har hjärnan en bra kommunikation med resten av kroppen, så att blodet flyter ordentligt till penis, under den tid det tar att få orgasm, och till och med lite mer.

För det andra, stämningen och de känslor som du upplever när du har sex. Varaktigheten av en erektion varierar beroende på dessa faktorer, så det är inte möjligt att bestämma en viss tid där penis förblir upprätt.

como upprätthålla en erektion?

Vad som är möjligt är att hitta sätt att förlänga den tiden, så att du och din partner kan njuta av det mesta av sina stunder av intimitet. Du måste ta hänsyn till att orgasm och utlösning är olika saker, eftersom penis kan ejakulera utan att ha en riktig orgasm, och ibland kan du få orgasm och hålla ut lite före utlösning.

Det finns många sätt att upprätthålla erektion, som sträcker sig från övningar till piller, te och alla typer av produkter kön kan du också fördröja den tid då det kommer till utlösning.

Como har en bra erektion naturlig och hållbar

Om du inte vill ta någon form av botemedel, produkt eller piller för att få en erektion långvarig, kan du göra några saker för att också ha ett bra resultat.

Den första är att träna. Övningen hjälper till att syresätta kroppen, förbättra cirkulationen och sänka stressnivåerna. Förutom träningen frigör heltidshormoner som förbättrar sexuell prestanda.

En annan sak du kan göra för att förbättra kraften i dina erektioner är att meditera. Ta lite tid att tänka på dig själv, för att befria dig från stress och uppnå inre fred, är det viktigt att låta din kropp slappna av och ha större chans att få en hållbar erektion.

Slutligen, med en bra kost kommer att ge din kropp de näringsämnen som behövs för att optimera sina funktioner. Det finns vissa livsmedel som hjälper dig att förbättra din sexuella kapacitet, samt öka sexuell aptit.

Que ta för att ha en bra erektion

Om du vill ha snabba resultat är det bäst att ta vissa typer av mediciner som är gjorda speciellt för detta ändamål. Piller vars funktion är att bära den maximala mängden blod till penis, och på så sätt förbättra erektionerna under lång tid.

Naturligtvis kan denna typ av läkemedel orsaka biverkningar och det rekommenderas att du rådgivare innan du börjar ta dem.

Det finns också piller av naturligt ursprung, som kombinerar fördelarna med olika örter, växter och races, med målet att påskynda erektionsprocessen och ge dig möjlighet att få bättre resultat.

Que gör att ha en bra erektionQue gör att ha en bra erektion

En annan viktig faktor för att ha en bra erektion är förspel. Så, många gånger försöker män att nå penetrationen, utan att ens ha en romp tidigare, vilket innebär att erektionerna inte är mycket fasta.

Om du har ett ögonblick av intimitet, där både du och din partner är oroade över att ge den andra allt du behöver för att komma till orgasmen, så har du större sannolikhet att uppnå en fast erektion.

Tänk på att människan är en herógeno, och därför är varje steg före penetrationen mycket viktigt att slappna av i kroppen, skärpa sinnena och ha bättre känslor.

masajea dina könsorgan

Massagen på könsorganen kan också hjälpa dig att få bättre erektioner. Det betyder inte att du måste onanera, men bara göra vissa typer av rörelser, där blödningen är koncentrerad i penis och förbättrar cirkulationen.

Du behöver inte göra dessa övningar nödvändigtvis innan du har sex, du kan göra dem på en daglig basis, och så din heltid du kommer att vänja sig allt till sexuell aktivitet. Detta råd är mycket viktigt, främst för män som inte har mycket sexuell erfarenhet och vill förbättra sina prestationer.

Practica med din partnerPractica med din partner

Sex är en sak av två, så om du vill att du och din partner har ett sexuellt liv behagligt, finns det bara en sak som du kan göra: träna. Övningen gör mästaren, och både du och din partner ska vara intima så mycket som möjligt.

Sex är en viktig del i livet för alla människor, och naturligtvis av livspartnern. Därför har paren ett aktivt sexuellt liv, har större chans att stanna tillsammans längre.

Utförde alla typer av övningar sex, coonoce din partner, identifiera vad du gillar och låt honom veta vad du vill, så att de har bättre kommunikation och förståelse för sexuell.