Hem Styrka HUR FUNGERAR DEN MANLIGA EREKTIONEN?

HUR FUNGERAR DEN MANLIGA EREKTIONEN?

Rate this post

HUR FUNGERAR DEN MANLIGA EREKTIONEN?Den manliga erektionen är en av de funktioner som är mer komplexa och beror på många faktorer på olika områden. Vissa män reagerar med erektioner genom visuella stimuli, ljud, fantasi, smekningar eller gnugga, som kombinerar med hormonet som ger maskulina egenskaper hos män som testosteron.

Under processen med erektion av penis involverade flera områden bland vilka figur hjärnan som spelar en kritisk roll och där den utför en mycket viktig uppgift för att uppnå att erektioner uppstår, långvarig och hållbar.

Funktionen att göra penis blir upprätt det kan medföra problem att få rätt dos blod, testosteron bland andra element på grund av brister i kroppen eller effekter externt för att förhindra erektion är av kvalitet.

För att uppnå en lyckad erektion är det nödvändigt att hjärnan, som är där den härstammar, skickade jag en signal genom ryggmärgen, där det orsakar frisättning av neurotransmittorer som är inrymda i terminalerna i nerverna i penis.

Dessa verkar i sin tur på den cavernösa vävnaden som ligger i penis som i fläckigt tillstånd uppstår. För att producera erektionen är det nödvändigt att neurotransmittorerna stimulerar ventilerna som ligger inom de cavernösa kropparna, vilket gör att den producerar en avkoppling som gör det möjligt att komma in i blodet i penis som genererar som ett resultat styvheten.

HUR MAN GÖR EN MÄNNISKA ATT FÅ EREKTIONHUR MAN GÖR EN MÄNNISKA ATT FÅ EREKTION

Att uppnå erektion hos män kan vara en enkel process som du kan börja med audiovisuella stimuli, fondling, bland annat, men när det hämmas av ett problem med dysfunktion, är det nödvändigt att ta hand om andra metoder som:

Metod Styvning: består av att sätta in penis i kvinnans vagina och genom sammandragningar av bäckensmusklerna kan man uppnå erektion av penis.

Ring Peneado: denna metod består i att placera en ring av materialgummi eller silikon vid botten av penis med erektion som lyckas hålla blodet i corpora cavernosa inom penis, vilket gör att du kan behålla erektion under en period som är lika med en halvtimme.

Vibrator ring: som ringen Peneado, placeras vid botten av penis för att uppnå en bestämmelse i en högre och en kvalitet erektion.

Det är också möjligt att uppnå erektioner kvalitetsbehandlingar som är injicerbara som placeras direkt i corpora cavernosa. Detta förfarande måste riktas av proffs eftersom en högre dos kan orsaka erektioner längre och orsaka vissa skador.

En annan metod för att uppnå erektion hos män, det är intag av piller som kan ha en effekt som skulle vara ungefär trettio minuter.

Och som ett sista alternativ, ett förfarande som innebär att utföra en invasiv procedur som skulle placera en protes i penis är denna funktioner manuell eller elektrisk som aktiverar mekanismen för att uppnå en erektion.

Dessa är metoder som har testats och ger ett resultat, men det är alltid viktigt att samråda med specialister innan de utför något av ovanstående.

HUR MAN TILLFREDSSTÄLLA EN MAN IMPOTENTHUR MAN TILLFREDSSTÄLLA EN MAN IMPOTENT

Först och främst är manlig impotens ett problem som påverkar tusentals män runt om i världen, och sedan dess finns det metoder som kan hitta lösningen på problemet. Men det händer när det gäller att träffa en man som lider av denna sjukdom.

Det är viktigt att mannen före sexuell handling i så fall är det nödvändigt att du känner dig bekväm, säker och utan rädsla.

Till den impotenta mannen blir det nödvändigt för kvinnan eller paret att visa tillräckligt tålamod och sätta in kunskapen om den person som inte behöver penetration för att må bra och att spelet av kramar och kyssar kan slappna av dig och få dig att känna dig trygg.

En impotent man reagerar på stimulansen som demonstrationer av kärlek och lycka, gester som gör en person säker, självsäker och framför allt med stöd av din partner under alla omständigheter.

När alla dessa aspekter gör att du känner dig mer självsäker eftersom det är mycket troligt att samlaget mellan paret uppnås utan ansträngning, utan tryck, med demonstrationer av sann kärlek och tålamod och förståelse.

Enkla detaljer som visar och främjar den impotenta människans säkerhet kan kunna få detta att reagera positivt vid tidpunkten för ett sexuellt förhållande.