Hem Hälsa Hem pedikyr,Hur man gör en pedikyr hemma?

Hem pedikyr,Hur man gör en pedikyr hemma?

Rate this post

Hem pedikyr,Hur man gör en pedikyr hemma?Ibland kan du också använda en mycket regenererande fotmask, gjord i huset eller köpt i affären, vilket kommer att bidra till att gradvis förbättra tillståndet för knäckta och torra klackar och härdad hud på fötterna, liksom sköra och försvagade naglar. att hålla en balanserad kost för att förebygga förändringar i benen är viktig optimal kroppsvikt.I det fall där, trots standardvård huden på fötterna blir torr, och hälen är hård, bör du också använda droger, exfolierande och extra cellförnyelse och regenerering av epidermis, liksom krämer starkt, närande och återfuktande huden, bildandet av hallucinationer dvs serum, som kännetecknas av en högre koncentration av aktiva komponenter.
Naturligtvis behöver du ordentlig regelbunden fotvård. Det bör särskilt omfatta fuktgivande och regenerativa förfaranden.

Hem pedikyr,Hur man gör en pedikyr hemma?

Hempedicure bör börja med att blötlägga fötterna i varmt vatten med tillsats av till exempel salt eller skum för att mjuka epidermis.

Ta sedan bort den keratinerade nagelbandet med en rivare (undvik Terek eller sax av metall, eftersom de är lätta att skada nagelbandet). Peeling fötter, bäst grova, släta hudytan och förbereda huden på fötterna för vidare behandling.

Efter tvättning av fötterna med varmt vatten och torka dem noggrant (var särskilt uppmärksam på de interdigitala utrymmena), applicera en bra fotkräm med fuktgivande, smörjande och mjukgörande effekt, vilket gör mjuka massagebevegelser.

Slutet av proceduren bör vara applicering av bomullsstrumpor, tack vare vilka de aktiva substanserna i den kosmetiska produkten absorberas mer effektivt.

Fotkräm-grädde med urea på kåta klackar

Vad ska en bra fotkräm innehålla? Ingredienser önskvärda i droger av denna typ är

urea, AHA-syror,
glycerin, D-pantenol, allantoin,
bivax, lanolin,
hyaluronsyra, rosenolja, sheasmör,
vitaminer: E, F och,
polysackarider och aminosyror.Exfoliating strumpor-sätt att vackra fötter
Ett bra komplement till fotvård är användningen av en exfolierande fotmask, som finns i form av strumpor som blötläggs i vätska. Den består av exfolierande ämnen i den kåta epidermis, reducerar calluses och calluses, samt mjukgör och fuktar huden, till exempel mjölk, salicylsyra, glykol eller urea.

På grund av de exfolierande strumporna förbättras graden av hydrering av huden, vilket blir mer elastiskt och märkbart jämnt. Det ökar också hudens motståndskraft mot skadliga yttre faktorer.

Fördelen med förfarandet är också det faktum att det kan utföras självständigt hemma, och resultaten är synliga efter den första behandlingsförloppet.

Den fulla effekten av undertrycker exfoliering sker ca 5 dagar efter proceduren och kan ta upp till 14 dagar, så de exfolierande strumporna kan inte användas

Fotvård blir inte lätt. Hälens hud skyddar våra fötter vid varje steg, så det är tre gånger tjockare än i andra delar av kroppen.

Det finns dock många sätt att ordentligt ta hand om dina fötter. Att ha en vacker välskött hud, som du kan skryta med på sommaren, bör behandlingen börja just nu. Se hur man Regelbunden peelinggör dina fötter vackra efter vintern!

Regelbunden peeling

Om du tillåter för tjock stratifiering av dig själv till övertorkad hud på dina klackar, börjar den spricka. Benen ser inte estetiskt tilltalande ut. Därför är det nödvändigt att säkerställa regelbundet avlägsnande av formationer på fötterna.

För att mjuka den keratiniserade epidermis bör du börja med att bada i varmt vatten, helst med tillsats av salt, terapeutisk eller avslappnande. Använd sedan en pedicure rivare för att torka den torra epidermis på klackarna. Var försiktig så att du inte gör det för hårt, gnugga bara tills huden är lite rosa. Om du är ägare till känslig och känslig hud, använd en grov eller sockerskalning istället för en rivare. Regelbunden separation av den torra epidermis förhindrar inte bara sprickor på huden, men gör också de applicerade kosmetikerna bättre absorberade.