Hem Hälsa Foreo Luna – Recensioner – Pris

Foreo Luna – Recensioner – Pris

Rate this post

Foreo Luna – Recensioner – PrisForeo Luna Recension

Vård hud är alltid att utveckla nya skin care teknik, med Foreo Luna är en enhet som har uppmärksammats av många konsumenter nyligen. Men är detta ansikte rengöring maskin verkligen är vad den utger sig för att vara? Kan det verkligen göra din hud vård rutin mycket mer effektiv? Dessa är alla bra frågor, eftersom Foreo Luna är ganska dyrt, och kan bli ett dyrt experiment för någon med en begränsad hudvård budget.

Innan du köper din Foreo Luna, det är en bra idé att göra din due diligence och lära sig så mycket om denna produkt som möjligt. Vidare, om du väljer att gå vidare med köpet, vara mycket försiktig när du köper den, eftersom det finns en hel del falska versioner av denna produkt.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Foreo Luna

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Foreo LunaHur Foreo Luna Fungerar

Den Foreo Luna enheten har två huvudsakliga funktioner; att förbättra huden rengöring och för att stimulera produktionen av kollagen. Enheten uppnår båda recensioner forum Foreo Luna dessa mål genom att utnyttja sonic pulseringar som är försiktigt appliceras på huden.

För att rengöra huden, Foreo Luna har en sida som är utrustade med små silikon borst, som är tänkt att försiktigt skrubba huden åsikter hur det fungerar och tar bort smuts partiklar. Tillverkaren, FOREO, hävdar att Luna är så effektiv att 99,5% av smuts och olja tas bort från porerna. Vidare, företaget hävdar att 98,5% av makeup rensas ut. Detta uppnås genom en kombination av silikon borst och de 8 000 pulseringar per minut som levereras Sverige till huden.

Dock, trots ovanstående statistik kan låta lockande, Foreo Luna tillverkaren är inte helt klar över hur dessa rensning statistik är mätt. Till exempel, recensioner forum Foreo Luna det kan ta flera veckor av regelbunden rengöring för att successivt ta bort den ansamling av smuts, olja och makeup som du kan ha i dina porer. Vidare, det är viktigt att hålla i minnet att den här enheten används i samband med ansiktsmask, åsikter hur det fungerar och några av dess effektivitet kan bero på ingredienserna i din cleanser.

Uppstramning Av Huden

Tillverkaren hävdar också att Foreo Luna kan strama upp huden. För att uppnå detta är en sida av enheten har en relativt slät yta, som pulserar mer långsamt. Genom att tillämpa denna sida av enheten mot ansikte för bara ett par minuter per dag, kollagen i huden sägs stimuleras, Sverige vilket leder till en stramare hud.

Foreo Luna – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluff

Foreo Luna – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluffHur man Använder Foreo Luna

Den Foreo Luna är avsedda att användas två gånger per dag, morgon och kväll, under din hud rengöring rutin funkar det  nyttigt bluff.

Den första delen är den faktiska hur att använda Foreo Lunarengöring av huden för att ta bort smuts, olja och makeup. För att göra detta, använda din ordinarie ansiktsrengöring för hud och sprida funkar det  nyttigt bluff. den i hela ansiktet. Sätt sedan på rensning sidan av Foreo Luna och försiktigt sammansättning gnugga borsten på huden. Varje del av ansiktet ska få ca 15 sekunder av skrubbning per session, som ska hjälpa till att lyfta upp några av olja och smuts från porerna. Efter tvättning delen är klar, stäng av enheten, tvätta ansiktet rengöring av din hud, ingredienser kommentarer och klappa den torr med en ren handduk.

Vid denna punkt, hur att använda Foreo Luna är du redo för anti-åldrande steg. Slå på anti aging sidan av Foreo Luna och tillämpa det varje behandling område i ca 12 sekunder. När du har slutfört detta steg, stänger du av enheten sammansättning och fortsätta med ditt vanliga hud vård rutin.

Kostnaden för Foreo Luna

Även om det finns en hel del positivt Foreo Luna recensioner online, ingredienser kommentarer kan denna enhet kan vara ett dyrt komplement till din hud vård rutin. Vissa versioner av Luna sälja för $199, medan andra säljer för nästan $300.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Foreo Luna

Var till Köpa Foreo Luna

Om du bestämmer dig för att köpa denna enhet, Foreo Luna Biverkningar kan det vara ett klokt beslut för att få det direkt från företagets hemsida. Den Foreo Luna är definitivt tillgängliga via andra distributionskanaler, inklusive stora återförsäljare som Amazon.com men verkar ha en hög förekomst av falsk imitation gör det ont enheter som säljs under varumärket.

Till exempel, om du försöker att köpa den Foreo Luna på Amazon.com du kan hitta några leverantörer som verkar mycket seriösa kontraindikationer och hävdar att de är auktoriserade återförsäljare av företaget. Men, om du ta en närmare titt på den negativa Foreo Luna recensioner för dessa leverantörer, du kanske märker att många konsumenter Foreo Luna Biverkningar klagar på falska produkter som levereras.

De som fick den falska produkter som tyder på att det ser ut som en äkta Foreo Luna, men som när de försökte registrera den med tillverkare, gör det ont serienummer, inte fungerar. Detta är en stor sak, eftersom om du betalar pris för en falsk produkt och det går inte att registrera det, det betyder 1) du förmodligen betalat för undermåliga material och en artikel som faktiskt kan skada din hud, och 2) du är förmodligen inte kontraindikationer omfattas av några garantier.

Foreo Luna – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Foreo Luna Biverkningar

Den Foreo Luna är inte trodde var man kan köpa Foreo Luna att ett betydande antal biverkningar. I det allra innersta, denna resultat enhet ger vibrationer till huden för att få smuts ut apotek pris och för att stimulera resultat kollagen. Dock, om vissa konsumenter kan uppleva test problem med är från repor, apoteket Amazon Aliexpress bör ytan på enheten blir skadade apoteket.

Till exempel, Luna är täckt med en mjuk silikon, test var man kan köpa Foreo Luna men om du inte är försiktig med hur du hanterar det, och vissa partiklar (som de av pimpsten från din hand soap) bli inbäddade i silikon, apotek pris det kan repa din hud i ansiktet nästa gång du använder den. Vidare, om du inte rengör enheten regelbundet, det skulle kunna utveckla Amazon Aliexpress stora mängder bakterier.

Eftersom Foreo Luna är dyra, är det bäst att tala med din hudläkare innan du gör en investering.