Hem Styrka Erektionsproblem. Problemet med riktiga män

Erektionsproblem. Problemet med riktiga män

Rate this post

Erektionsproblem. Problemet med riktiga mänDet är intim, mild, förtjusande-ja, när han inte vill stiga till utmaningen. Var ecstasy, besvikelse två av. Erektionsproblem hos 40 procent av männen över fyrtio år. Och de föredrar att skämmas, inte behandlas.

Längs penis finns tre ledningar: två är hemangiomens kroppar, och den tredje är kroppen mjuk, som omger urinröret. I mitten av de cavernösa kropparna, som namnet antyder, finns det många håligheter åtskilda av läs den här artikeln glattmuskelremsor. Dessa muskler når slutet av erektilnerven. Erotisk spänning är född i huvudet. När en mans hjärna berättar för sin penis, ” gör dig redo!”, kroppens hemangiom är fylld med blod och penis växer, härdar och stiger.

Detta är ett villkor för framgångsrikt samlag. Men det finns tillfällen då hjärnan kan skrika så hesligt

”Aavast! och han kommer inte att röras, eller, om den berörs, bara ett tag. Till exempel gillar diabetes att skada nervfibrerna i initiativets erektionsmekanism och blodkärlen som fyller kroppens blod med hemangiom. – Erektil dysfunktion är ofta bara ett förebud om allvarliga sjukdomar-säger prof. Zbigniew Lev-Starovich, nationell konsult inom sexologi. – Herrar, men vill inte prata om det, eftersom det är starkt relaterat till deras känslomässiga sfär och självkänsla som en person. De flesta letar efter en lösning på egen hand, till exempel är det inte bevisat att köpa på Internet och ibland skadar sig själva. Endast en liten andel söker hjälp från proffs som kan diagnostisera och behandla orsakerna, inte bara symptomen. Det är mycket viktigt att utbilda samhället på detta sätt: de intresserade personerna själva, men också deras partner eller läkare i den första kontakten, att detta problem effektivt kan bekämpas. Du behöver bara ta ett ”manligt beslut” och se en urolog eller sexolog. Göm inte huvudet i sanden för att ändra denna strutsposition av herrar, en europeisk utbildningskampanj har nyligen lanserats som bekämpar stereotyper i samband med erektil dysfunktion.

I Polen hålls det under mottot ” leta inte efter ursäkter, prata med läkaren.”Det vetenskapliga beskydd täckte det polska urologiska samhället och det polska samhället för sexuell medicin. Det uppskattas att 189 miljoner män och deras partner världen över påverkas av erektil dysfunktion. I Europa lider mer än 30 miljoner på grund av detta, och 2025. det kommer att finnas 43 miljoner av dem. Över fyrtiofyra av tio män i sovrumsproblemet. De ökar med ålder och män är ofta säkra på att det ska vara så enkelt att det är normalt för medelålders och äldre ålder. Många tror att denna dysfunktion beror på psykologiska faktorer som stress eller känslomässiga problem. Faktum är att dessa faktorer är källan till problemet på bara 20  procent. fall.’

Thaddeus överträffade knappt.

Thaddeus överträffade knappt.Han arbetade som en galning, och flytten kom, men han mådde bra. Vid tiden. Plötsligt fanns det titan gelproblem i sängen. – Jag har en  nyheter24.se erektion, men jag förlorade den snabbt. Jag bestämde mig för att det var resultatet av stress på grund av alla händelser, men när jag bosatte mig på en ny plats gick jag till doktorn eftersom ingenting förbättrades. Det visade sig att erektionsproblem var resultatet av högt blodtryck. – Orsaken till erektil dysfunktion kan vara depression, problem på jobbet eller familjeproblem, men oftast är de allvarliga sjukdomar, – säger Professor Marek Sosnowski, ordförande i det polska urologiska samhället. – I 70 procent av män över sextio brukar dö orsak Nummer ett är en störning i det kardiovaskulära systemet, på andra plats diabetes. Andra möjliga orsaker är högt blodtryck, prostata sjukdomar, cancer. 95% av fallen av erektil dysfunktion kan dock botas.