Hem Styrka EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPS

EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPS

EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPS
1 (20%) 1 vote[s]

EREKTIONER STARKARE OCH VARAR: HEMLIGHETER OCH ANVÄNDBARA TIPSErektioner man under samlag är viktiga för att uppnå en nivå av tillfredsställelse som gör det möjligt för dem att njuta av ett par intima stunder. Under processen med erektion är måste göra en korrekt blodcirkulation till medlemmen så att den är hållbar och resistent.

Kända alternativa metoder, och effektiva för att uppnå det erektionerna är starka, robusta och hållbara och bidra till att förbättra prestanda i privatlivet och därmed erbjuda större nöje till

Vi kommer att få veta ingående vilka metoder som är mer effektiva att de lyckas öka sexuella relationer av par samtidigt som vi ger grundläggande kunskaper för att producera erektioner av kvalitet.

MATPAR FÖR ATT FÖRBÄTTRA EREKTIONEN

Med erektionsproblem kommer många frågor som uppstår från svårigheten att upprätthålla ett tillfredsställande sexuellt förhållande och detta kan ha sitt ursprung i den dåliga kosten som vi konsumerar och det hjälper inte att öka blodcirkulationen till penis.

Livsmedel som är rika på mättade fetter bidrar inte till att förbättra erektionerna hos hanen och tvärtom minska libido och produktion av testosteron som är ansvarig för att öka sexuell libido och därför generera erektioner.

De livsmedel som rekommenderas för att förbättra kvaliteten på erektioner är bland annat:

Bananer: vi vet att en del av det som gör erektionerna är starka och hållbara, det är blodcirkulationen till penis och banan är en frukt rik på kalium är viktigt att avsevärt förbättra blodcirkulationen.

Kaffe: kaffet otroligt som det kan tyckas, är en av de drycker som bidrar till att minska risken för att drabbas av erektil dysfunktion som kontrolleras med en studie som visar att de män som tog mellan två och tre koppar om dagen kunde upprätthålla erektion under en längre tid.

Vattenmelon: vattenmelon är en frukt som bidrar till erektioner tack vare dess höga innehåll av L-citrullin som hjälper till att upprätthålla erektioner mer hållbara och resistenta.

Tomat: tomater är en viktig mat som måste ingå i kosten för män, detta genom sitt intag minskar risken för att förvärva cancer i prostata och gör det möjligt att öka produktionen av spermier.

Grönt te: innehåller rikliga mängder cateqiuina, vilket ökar sexuell lust genom att öka cirkulationen till penisområdet.

Granater: denna naturliga mat är viktig för att förbättra cirkulationen och gynnar förebyggandet av erektil dysfunktion.

Kakao: denna söta är viktigt eftersom det ökar nivåerna av cerotonina som är lycka hormon som minskar stress och möjliggör en ökning av sexuell lust.

MAT VASODILATORSMAT VASODILATORS

Blodet är ansvarigt för att transportera alla näringsämnen vi tar från mat för att fungera normalt kroppen. Mat vasodilatatorerna hjälper blodet att alltid vara i rörelse, för att undvika störningar eller sjukdomar som påverkar hela kroppen.

Den dåliga cirkulationen beror till stor del på att blodkärlen är mycket stängda och tillåter inte normal cirkulation och vätska från blodet och det är under dessa omständigheter att det är nödvändigt att blodkärlen stimuleras att expandera sin struktur och därmed möjliggöra korrekt drift.

Mellan mat vasodilatorer har vi: nior, tomater, vitlök, gurkmeja, vatten, Centella Asiatica, tranbär, svart, sallad eller spenat.

LIVSMEDEL FÖR ATT FÖRBÄTTRA MANLIG EREKTION

Vi vet att estalación av den manliga erektionen kan ske på olika sätt, men det är också viktigt att upprätthålla en korrekt diet som gör det möjligt att behålla och motstå under en längre tid.

På detta sätt hittar vi ett stort utbud av livsmedel som bidrar till förbättrade erektioner.

Röda frukter: de utgör en mycket kraftfull antioxidant som blir ett viktigt element för att avsevärt förbättra erektionerna.

Lax: denna och andra blå fisk, är rika på omega – -fettsyror, som är väsentliga för antiinflammatorisk minska mängden triglycerider och öka salpetersyra.

Brysselkål: innehåller folsyra, som bland dess huvuddrag är den hjälp du ger till byrån för att bekämpa impotens.

Ostron: de anses vara en kraftfull afrodisiakum som innehåller stora mängder zink som direkt påverkar den manliga reproduktiva funktionen.

KRAFTFULL AFRODISIAKUM

Afrodisiakum är ämnen som när de konsumeras kan öka libido och sexuell upphetsning.

Har uppstått över tiden till vissa teorier om de åtgärder som kör vissa livsmedel som en källa till sexuell stimulans. En av de viktigaste som är mycket vanliga är intaget av livsmedel från havet som skaldjur, men vi kommer att nämna några som anses vara de mest kraftfulla.

Arginin: är ett ämne som produceras av kroppen och som har verkan i olika processer, såsom fysisk träning, förbättrar blodcirkulationen och förbättrar matsmältningen.

Maca: Det är för närvarande en av afrodisiakum mest potenta. Är i form av piller och deras främsta fördel ligger i ökningen av energin och de tillämpliga nivåerna av hormonet förutom att öka libido.

Ginseng: denna rot är en annan kraftfull afrodisiakum som hjälper till att bekämpa minskningen av sexuell lust. Hjälper till att förbättra erektioner hos män och upphetsning hos kvinnor.

VITAMINER FÖR EREKTION STARKVITAMINER FÖR EREKTION STARK

Faktorer som stress, ålder och hälsoproblem kan påverka utvecklingen av en erektion som är tillräcklig för samlag, men det finns vitaminer som hjälper till att förbättra och förbättra erektionerna man så att du kan njuta av länge.

Vitamin B9: dess grundläggande roll är inriktad på metabolismen av kväveoxid.

Vitamin B Niacin: hjälper till att förbättra blodcirkulationen och ger dig mer kraft till dina erektioner.

Vitamin C: dess huvudsakliga åtgärd är centrerad på ökningen av blodflödet. Ett konstant flöde bidrar avsevärt till att upprätthålla erektioner längre.

Vitamin D: fungerar som en vasodilator som hjälper rörelsen att flyta utan problem, vilket ger erektioner starkare.

Vitamin E: studier har visat att intaget av detta vitamin minskar de sexuella dysfunktionerna som orsakas av ålder.

Det är viktigt att uppnå optimala resultat vid behandling av manlig erektion, du bör ta hänsyn till att mat är en viktig faktor som måste balanseras på ett hälsosamt sätt för att få erektioner som uppfyller både män och kvinnor.