Hem Styrka EREKTIL DYSFUNKTION: BAKOMLIGGANDE ORSAKER OCH DESS BEHANDLING

EREKTIL DYSFUNKTION: BAKOMLIGGANDE ORSAKER OCH DESS BEHANDLING

Rate this post

EREKTIL DYSFUNKTION: BAKOMLIGGANDE ORSAKER OCH DESS BEHANDLINGErektil dysfunktion eller mest känd som manlig sexuell impotens är den negativa förmågan att upprätthålla erektion tillräckligt länge för att upprätthålla intima relationer som uppfyller de inblandade parterna.

Detta är en sjukdom som kräver störst uppmärksamhet eftersom det på kort tid på lång sikt kan påverka relationer med en partner, familjeförhållanden, hur det interagerar ekonomiskt och till och med socialt.

Det är viktigt att nämna att, utan undantag, alla män i åldrar otydliga kan få uppleva denna sjukdom och mer de som har trött, upprätthålla höga nivåer av stress från antingen arbetsmiljö eller familj, sjukdom, konsumtion av livsmedel som är höga i fett, överdriven konsumtion av alkohol eller droger.

Bland orsakerna till denna sjukdom finner vi att:

De psykologiska problem som kan uppstå som ångest som kännetecknas av rädsla för att inte uppfylla tillräckligt för paret eller för att inte få erektion tillräckligt stark och långvarig, liksom depression eller personliga konflikter hos ett par påverkar den sexuella lusten.

Vaskulära problem: Detta är en av de vanligaste. Det är vanligt att penis inte kan få tillräckligt med blod för att tillåta honom att ha erektioner eller förlänga dem under en längre tid. Ursprunget till detta problem har sitt ursprung i vanor, slarvig som cigarettens konsumtion, de ökade kolesterolnivåerna i blodet, liksom högt blodtryck, diabetes och vissa hjärtsjukdomar är också orsaken.

En av de faktorer som oftast påverkar den sexuella prestationen är de neurologiska orsakerna. Dessa problem orsakar ofta störningar mellan de meddelanden som hjärnan skickar till penis. Orsaker till dessa uppstår när det finns skador på ryggmärgen eller multipel skleros.

En annan orsak, men mindre vanligt är de hormonella problemen. Vanligtvis av bristen på könshormoner hos män.

Generellt när vi konsumerar droger är vi inte medvetna om de biverkningar som vi kan ha, men vissa droger har som biverkningar minskningen av erektionen.

Ändra livsstil är det viktigaste för att förhindra symptomen. Erektil dysfunktion kan kategoriseras i tre typer: Mild, måttlig och svår.

HUR ATT BOTA EREKTIL DYSFUNKTION NATURLIGTHUR ATT BOTA EREKTIL DYSFUNKTION NATURLIGT

Innan du utför ett korrigerande förfarande för brist på erektioner hos män, bör de utföra vissa tester för att kontrollera att de verkligen påverkas av detta problem.

Diagnosen måste göras med studier noggranna och genom mätning av testosteronnivåerna i blodet, på samma sätt som du borde veta om individen har en bra blodcirkulation.

En psykologisk studie är det också nödvändigt att utesluta att källan till problemet härstammar i huvudet och inte av andra hälsoproblem.

Experterna måste känna till individens medicinska historia innan de fortsätter med en behandling som syftar till att bekämpa dysfunktionen.

Det är också nödvändigt att mäta blodkärlen för att få en klar uppfattning om mängden blod som skickas till penis och att utesluta cirkulationsproblem.

Den naturliga behandlingen baserad på frukt, kött som är låg i fett och grönsaker är avgörande för att uppnå öka framgångsrikt blodflödet till penis gör erektioner mer långvarig och mer motståndskraftig.

Livsmedel rika på vitaminer, regelbunden motion, minska din konsumtion av alkohol, cigaretter eller droger kan öka effekten av frukt och grönsaker som bidrar till att förbättra energinivåer, öka testosteron, och att göra utvidgning av blodkärlen.

BEKÄMPA EREKTIL DYSFUNKTION,

Bekämpa erektil dysfunktion, är en uppgift som måste göras i par eller individuellt. Beroende på vilken aktivitet som utförs.

Det finns många sätt att hantera sorg och det viktigaste är den attityd du tar för att anta med strikt överensstämmelse med var och en av stegen för att framgångsrikt slutföra behandlingen.

Genom konsumtion av naturliga vitaminer som hjälper till att förbättra kroppen eller med intag av farmakologiska ämnen som måste tillhandahållas av experter är några av de alternativ som kan beaktas för att bekämpa erektil dysfunktion.

ÖVNINGAR CÁRDIO

För att upprätthålla god hälsa och en aktiv byrå är det viktigt att alltid upprätthålla en rutin av övningar för att stimulera musklerna, men är också användbart för byrån att få energi, med stöd av konsumtion av livsmedel som ger upphov till generering av energi.

En behandling som har använts för dysfunktionen är utövandet av cárdio som har bevisats som ett av de bästa alternativen för att bekämpa det.

Bland de övningar som är nödvändiga för att uppnå bättre erektioner är:

Avslappningsövningar: en av de faktorer som bidrar till dysfunktionens början, är psykologiska faktorer, skolorna genereras av låg självkänsla, stress hemma eller på jobbet eller ett mycket lågt självkänsla. Denna övning bidrar till:

Sova bättre och stanna mer avslappnad

Undertrycka riskerna med kardiovaskulära problem

Det minskar stressen.

Den har en bättre känslomässig stabilitet.

Kardiovaskulär träning: denna övning är den som hjälper till att hålla ett slag konstant och stabilt förutom korrekt pumpning av blodet till kroppen för att uppnå bättre blodcirkulation, bränna kalorier, få mer energi.

Övningen för bäckenbotten: muskeln pubocoxigeo ligger mellan anus och penis, och det är av yttersta vikt att lära sig att kontrollera det på grund av att uppnå detta uppnås för att upprätthålla erektioner mer stark och varaktig, orgasmer mer intensiv, ejakulationer starkare, mer uthållighet i sängen, för att uppnå en större retention av ejakulationen, kommer du att kunna ha erektioner mer än en gång om dagen och undvika dysfunktionen efter 40.

TA BORT STRESS

Utan tvekan lider alla personer utan åtskillnad någon gång av stress av någon anledning logisk eller ologisk, och medan vi försöker ta bort det bara ger mer stress för att inte kunna ta bort det.

Det finns dock aktiviteter som du kan göra för att eliminera stress och du kommer att behålla en uppförande som är mer fräsch, livlig och med mer uppmuntran.

Lyssna på musik som du gillar: lyssna på musik under en stressattack, och framför allt den musik du gillar, kan du uppnå bra resultat. Det avslöjas att en vetenskaplig studie visade att musik har en analgetisk effekt som lindrar smärta.

Ät långsammare: frukost, mellanmål, lunch eller middag har blivit en rutinprocess och påskyndas av dagens många yrken, men vad som händer är att om vi äter långsammare.

Att äta långsamt innebär att du tar mat, lämnar täckt till ena sidan mellan biten, Andas och slappna av. På så sätt njuter du av tiden, njuter av vad du äter och tar smaken till varje bit.

Spela ett spel och ha kul: några av de stora företagen, inklusive google, har skapat en trevlig miljö och lekplatser för sina anställda, och det har visat sig att glada anställda i sitt arbete innebär att lossna från stress och njuta av fler av dina yrken utan oro.

UNDVIK ALKOHOLUNDVIK ALKOHOL

Den höga konsumtionen av alkohol är skadlig för att ha ett aktivt sexliv, vilket förhindrar den energi som behövs och minskar blodcirkulationen.

Det har visat sig att alkohol orsakar avbrott i erektioner hos män och detta beror på att alkoholen påverkar nervsystemet som förhindrar tillräckliga erektioner och har ingen kontroll över kroppen när den är full.

Det är dags att göra en förändring i vanor och livsstil för personer med problem med svaga erektioner kan övervinna problemet och återuppta sin sexuella aktivitet, normal eller förbättrad.