Hem Styrka DET ÄR VIKTIGT DE STORA TESTIKLARNA

DET ÄR VIKTIGT DE STORA TESTIKLARNA

Rate this post

DET ÄR VIKTIGT DE STORA TESTIKLARNATestiklarna är en av de viktigaste delarna i kroppen av män, men är också mindre betydelse ges till dem.

I dessa förekommer spermierna och producerade också viktig information om hälsan hos inte bara manligt kön utan också den allmänna hälsan.

Testikelns storlek kan avslöja viktiga detaljer som bestämmer viktiga aspekter som framtida förhållanden.

HAR STORA TESTIKLAR

En av de viktigaste faktorerna som direkt påverkar testikelns storlek är den låga produktionen av testosteron.

Under lång tid har behandlingarna fokuserats på att öka penisens storlek och lämnar testiklarna för att följa en viktig roll men de utsätts också för sjukdomar, beroende på storlek.

Studier har visat att den genomsnittliga storleken på testiklarna bör vara mellan fyra och sju inches lång och två punkt fem centimeter bredd.

Att veta dessa data bör vi nämna att effektiva metoder för att uppnå en utvidgning verklig är att konsumera läkemedel som innehåller zink, vitaminer B1, Vitamin D och selen.

Som en extra fördel, med intaget av dessa vitaminer, kommer du att uppnå ökad produktion av spermier, testosteron, sexuell lust och i vissa fall ökningen av penis.

NÄR DU ÖKAR TESTIKELNS STORLEK. MEDICINER – TILLVÄXT.NÄR DU ÖKAR TESTIKELNS STORLEK. MEDICINER - TILLVÄXT.

Som vi redan har nämnt, den låga produktionen av testosteron i tillväxten av testiklarna och det finns inga kända specifika behandlingar för att göra ökningen direkt.

Med hänsyn till ovanstående måste vi fokusera på att öka testosteronnivåerna för att uppnå storleken och på så sätt också öka önskan.

Bland de behandlingar som används mest kan vi nämna:

Injektioner: behandlingen under långa perioder, kan resultera i utvidgningen av penis och tillväxten av testiklarna, förutom ytterligare fördelar som ökad sexuell lust och spermaproduktion.

Geler: aktuella behandlingar för ökning av testosteronnivåerna är lite känsliga vid behandlingen eftersom det inte rekommenderas att kontakta det område där det appliceras. Det rekommenderas att efter att du har applicerat gelén så att du lämnar den avtäckt i några minuter och därefter täcker området.

Plåster: plåstren appliceras på rena ytor av huden och måste appliceras minst 4 timmar så att de under användning befrias från element som ger upphov till produktion av testosteron.

Oral: oral som tabletter, måste tillhandahållas som andra element med en indikation på användning och under en tidsperiod beräknad.

Med behandlingsparet för att öka underskottet av testosteron finns en förbättring i det sexuella riket, liksom i hälsan i allmänhet.

NÄR DU ÖKAR STORLEKEN PÅ TESTIKLARNA NATURLIGTNÄR DU ÖKAR STORLEKEN PÅ TESTIKLARNA NATURLIGT

Det finns ett stort utbud av naturliga behandlingar för att uppnå ökningen av testikelns storlek naturligt, bland annat sticker ut:

Guds Ring: bestående av metalliska element koppar och zink, kan bidra till att öka produktionen av testosteron, förbättrar erektionen och, naturligtvis, ökningen av testiklarna.

Yoghurt: den; regelbunden konsumtion av pro-biotiska, såsom yoghurt, förutom att bidra till att förebygga cancer, och minskningen av fetma, ger också upphov till en tillväxt på cirka 15% av testiklarna.

Multivitaminer: om det finns brister i mat, är det viktigt att konsumtionen av multivitaminer som förutom att korrigera dessa problem tillåter ökningen av testikelns storlek.

Regelbunden massage: sträckning av skrotets hud, minst tre minuter två gånger om dagen, uppnår en sträcka mellan huden och körtlarna som orsakar öppningen mellan dem som möjliggör ökning av storleken

Det finns många naturliga behandlingar som cirkulerar på internet, men inte alla uppnå resultat som bevisas.