Hem Styrka DE BÄSTA POSITIONERNA FÖR ATT ÄLSKA

DE BÄSTA POSITIONERNA FÖR ATT ÄLSKA

Rate this post

DE BÄSTA POSITIONERNA FÖR ATT ÄLSKADetta är ett ämne om vilket mycket har skrivits men undersökningar visar att många par förblir monoton när det gäller positioner. Det finns en stor värld bortom en missionärs hållning, men vilka är de bästa positionerna för att älska? Vad föredrar du? Och hur är det med dem? Vi kommer att berätta yttrandet från experterna även om det är i din hand välja den du vill och införliva dem i dina relationer. Låt oss börja!

Haciendo kärlek: de bästa positionerna

Har ett brett utbud av positioner är en av de viktigaste hemligheterna hos en bra älskare. Om allt för dig kokar ner till om hon är upp eller ner, måste du förnya din kunskap om sexuella positioner. Varje hållning kön kan stimulera ett visst område, det är därför vissa är mer intensiv, andra mer romantisk, vissa är idealiska för dem att uppnå orgasm, och andra kommer att göra dem eyaculen snabbare.

positionen av doggy style älskar att göra

I valpens hållning placeras kvinnan på knä ”alla fyra” och mannen tränger bakifrån och anpassar sin höjd vid hennes höfter. I denna hållning styr mannen penetrationen, både takten som hastighet och intensitet, vilket enligt undersökningarna tycker att det är särskilt erotiskt.

Det är en position som ger känslor av hög intensitet. Penetrationen kan vara mycket djup och de tenderar att vara mycket stimulerande eftersom du når G-plats med lätthet. Dessutom kan mannen komma åt Klitten. Till det finns ingen visuell kontakt, men för honom är visionen vanligtvis ganska stimulerande också visuellt

positioner av Kamasutra älskar att görapositioner av Kamasutra älskar att göra

Kamasutra är en gammal text av indiska handlar om det manliga sexuella beteendet. I det hittar vi en bred lista över sexuella positioner. Vi kommer att förklara några av de som åtnjuter större popularitet:

Glädje: hon närmar sig kanten av sängen medan han knäböjer på framsidan, lämnar sin penis till höjden av slidan, en position för att starta penetrationen.

Fusion: han sitter på sängen lite lutande bakåt, med handflatorna. Kvinnan sitter på honom, med benen utsträckta eller böjda, samtidigt som du håller ryggen lutad bakåt och lutar sig med handflatorna.

Posiciones att hålla längre i sängen

En av de positioner som rekommenderas mest att vara längre i sängen är skedens. I denna position ligger båda mittemot varandra. Kvinnans bäcken ska vara något mer ovanför, med höften lutad framåt och benen böjs. Penetrationen i denna position är grunt, vilket förhindrar att mannen var över-excite och dessutom inte är särskilt lämplig för en snabb penetrationshastighet. Dessutom tillåter det sexspel och spänningen och smekningar av andra delar av kroppen hos båda.

den bästa ställningen för att få en kvinna att nå orgasm

I allmänhet är de bästa positionerna för henne att nå orgasm de som tillåter djup penetration och stimulering av vaginans väggar. En av de vanligaste är samtalet till sängens kant. I denna position ligger hon med ryggen på sängen, med höfterna precis vid kanten av samma. Han borde lyfta benen och stödja dem i bröstet och tränger in medan greppet på benen.

bästa positioner för att göra en finish till en manden bästa ställningen för att få en kvinna att nå orgasm

En bra idé att få en man ejaculates är att byta hållning och öka exciteringen av den progressiva formen. Den idealiska positionen att avsluta en man är en där han har kontroll och har också ett perspektiv visuell erotisk. En bra sekvens skulle vara att börja med en missionärs hållning, sedan med henne på toppen, senare till sida med benen ihop för att avsluta det på fyra ben och han tränger bakifrån.

Det är viktigt att experimentet av positionerna är samförstånd och alltid bär det med sinnesfrid. Om du älskar med din partner är alltid i samma position försök att inte ändra mer än  positioner för samlag. Tänk också på att för vissa kvinnor kan penetrationen för djup orsaka smärta, speciellt om storleken på din penis är stor, måste du fortsätta med försiktighet.