Chlorella – Recensioner – Pris

0
Chlorella – Recensioner – Pris
Rate this post

Chlorella – Recensioner – PrisSpirulina är en blå-gröna alger. Det är ett enkelt producerade, icke-giftiga arter av Arthrospira bakterier. Spirulina används ofta som en vegan källa av protein och vitamin B12. Det är mellan 55-70% protein, men studier tyder på att det är en stycket källa för B12, vitamin är inte absorberas väl efter intag. Bevisen antyder att spirulina kan förbättra lipid-och glukosmetabolism, samtidigt som det också minskar levern fett och skydda hjärtat. Studier på djur är mycket lovande, samt spirulina har visat sig vara av liknande styrka som ofta används hänvisar till droger, när det gäller neurologiska sjukdomar. Dessa effekter kan också utvidgas till artrit och immunologi.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Chlorella

Spirulina har några aktiva komponenter. Den viktigaste ingrediensen heter phycocyanobilin, vilket utgör ca 1% av spirulina. Denna förening efterliknar kroppens bilirubin förening, i syfte att hämma ett enzym som heter komplex Nikotinamid-Adenin-dinukleotidfosfat (NADPH) oxidas. Genom att hämma NADPH oxidas, spirulina ger potent anti-oxidativ och anti-inflammatoriska effekter. De neurologiska effekterna av spirulina behöver mer mänskliga bevis. Baserat på animaliska bevis, spirulina verkar vara en lovande anti-oxidant och tillägg för metabola problem. Hur det fungerar, recensioner. Sverige, åsikter. Forum.

Det finns en massa ja och nej så kommer du att ha att besluta om att smidig med extra B12. Detta är det billigaste om du letar efter tabletter form. Om du inte har något emot smaken eller vill ta i höga doser varje dag, kan du spara genom att köpa pulver. Jag använder tabletterna när jag måste resa utomlands eller bort så jag håller med det utan märkning på behållaren eller blender flaska. Tabletter är också mer lämpligt om man vill ta den med dina måltider för olika skäl såvida du inte har något emot att dricka spirulina tillsammans med dina måltider. Ett annat plus är att kosttillskott innehåller inga fyllmedel, bindemedel eller flöde agenter (Ganska sällsynt att något tillskott i tablettform). Tabletterna är runda i formen. Personligen tycker jag att det är svårt att svälja för många tabletter av den här formen tillsammans på den tiden. Den rekommenderade dosen är 6 tabletter dagligen vilket är ganska lågt. Minimalt, du behöver minst 5g (10 tabletter). För optimalt resultat, 10g per dag (20 tabletter) kommer att behövas. Kom ihåg att öka dosen långsamt som spirulina är detoxing effekter kan orsaka lös avföring och gas om du tar mer än du kan hantera. Hur det fungerar, recensioner. Sverige, åsikter. Forum.

Chlorella – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluff

Chlorella är en typ av alger som växer i sötvatten. Hela växten används för att göra kosttillskott och medicin. De flesta av chlorella som är tillgängliga i USA odlas i Japan eller Taiwan. Det är bearbetas och görs till tabletter och flytande extrakt. Dessa extrakt innehåller “chlorella growth factor”, som beskrivs som funkar det ett vattenlösligt extrakt av chlorella innehåller kemikalier, bland annat aminosyror, peptider, proteiner, vitaminer, socker, och nukleinsyror. Tänk på att chlorella produkter funkar det kan variera avsevärt beroende på bluff det sätt som “crop” – används för att göra dem var som odlas, skördas och nyttigt bearbetas. Utredarna har funnit att torkade beredning av chlorella kan innehålla från 7% till 88% protein, 6% till 38% kolhydrater, och 7% till 75% fett. Kommentarer, nyttigt ingredienser. Hur att använda, använda. Sammansättning bluff.

Chlorella – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning – funkar det – nyttigt – bluffSom en medicin, chlorella används för att förebygga cancer, minska strålbehandling biverkningar, stimulera immunförsvaret, förbättra svaret att influensa-vaccin, ökat antal vita blodkroppar (särskilt hos personer med HIV-infektion eller cancer), förebygga förkylningar, skydda kroppen mot toxiska metaller som bly och kvicksilver, och bromsa åldrandeprocessen. Chlorella är också används för att öka det “goda” bakterier i tarmen för att förbättra matsmältningen, och att hjälpa till att behandla magsår, kolit, Crohns sjukdom, och tarmfickor. Kommentarer, ingredienser. Hur att använda, använda. Sammansättning.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Chlorella

Vissa personer använder även chlorella för förebyggande av stress-relaterade sår, behandling av förstoppning, dålig andedräkt, och hypertoni, som en antioxidant, för att minska kolesterol, för att öka energi, för att avgifta kroppen, och som en källa av magnesium för att främja psykisk hälsa, lindra premenstruella syndrom (PMS), och minska astma attacker. Det är också används för fibromyalgi. Chlorella appliceras på huden för behandling av hud sår, utslag orsakat av strålbehandling, och en sexuellt överförbar sjukdom som kallas trikomonasinfektion. Biverkningar, kontraindikationer. Gör det ont.

Hur fungerar det? Chlorella är en bra källa till protein, fett, kolhydrater, fiber, klorofyll, vitaminer och mineraler. Cellväggen av chlorella måste brytas ner innan människor kan Spirulina är en superfood och anses vara en av de närande och hälsosam mat! Spirulina innehåller alla spår mineraler, varje aminosyra som behövs av människan (ca 60% mycket absorberbara protein), hög beta-karoten och andra caroteniods som zeaxantin, vitamin B, E, K, hög klorofyll och hälsosamma fetter som GLA, DHA. Spirulina är känt för att öka immunförsvar, avgiftning av tungmetaller, sänker högt blodtryck sänker högt kolesterol, lägre risk att drabbas av cancer, lägre hjärt-och kärlsjukdomar och många andra också. Spirulina är lämplig för vegetarianer. En av de diskuterar frågor om spirulina är om det innehåller B12 eller B12-analog (look alike som är inaktiva).  Biverkningar, kontraindikationer. Gör det ont.

Chlorella – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Ssmälta det. Låt oss inse det, för många av oss. Tanken resultat på att äta alger är i allmänhetinteSalltför spännande. I själva verket, att vissa människor, det kanske låter ganska äckligt, men inte vara så snabb test att döma. Några resultat av de mest hälsosamma kosttillskott i världen test härrör från alger, Spirulina och apoteket Chlorella kanske är den mest populära och mest allmänt erkända. Var man kan köpa, apotek. Pris. Amazon, apoteket Aliexpress.

Chlorella - var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon - AliexpressVi kommer att täcka spirulina en annan dag, som idag, vi skulle i stället vilja fokusera på Chlorella. Om du är ute efter att förbättra din hälsa och välbefinnande, förutsatt att du tränar regelbundet och äter hälsosamt, du kommer nog ha övervägt att använda kosttillskott för att hjälpa till att göra dig lite piggare och friskare. Inga tillägg stack uppbyggd kring hälsa och välbefinnande, men skulle vara komplett utan att Chlorella. Så, för att hjälpa dig att lära dig mer om denna fantastiska alger, här är en översikt. Var man kan köpa, apotek. Pris. Amazon, Aliexpress.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here