Hem Hälsa Brain Plus IQ – Recensioner – Pris

Brain Plus IQ – Recensioner – Pris

Rate this post

Brain Plus IQ – Recensioner – PrisBrain Plus IQ är en kognitiv tillägg som släpptes nyligen som en del av en exklusiv online affär. Här är våra Brain Plus IQ review.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Brain Plus IQ – funkar det – test – resultat

Brain Plus IQ Sverige är en nootropa som lovar att stöd friska hjärnans funktion. Tillägget är specifikt riktade mot personer 30 år och äldre, och många av dem har svårt att koncentrera sig eller bilda minnen när de blir äldre. 

Tyvärr har dessa Sverige problem inte blir bättre när du blir äldre, vilket är anledningen till att Brain Plus IQ lovar att hur det fungerar motverka effekterna av åldrande och hjälper dig att återfå din hjärna styrka resultat funkar det test.

För att göra det, Brain Plus IQ använder bara en enda ingrediens: fosfatidylserin. Brain Plus IQ hävdar att detta är en helt naturlig ingrediens. Vi ska ta recensioner reda på hur – och om – Brain Plus IQ verkligen fungerar ner nedan hur det fungerar.

Hur Fungerar Brain Plus IQ Arbete?

Fosfatidylserin är en munsbit av en ingrediens, men det kan faktiskt hittas i många nootropa smarta läkemedel, kosttillskott recensioner. Sweden, hur det fungerar. Recensioner, åsikter. Forum.

I ett fåtal studier (av vilka många är inblandade råttor och inte människor), fosfatidylserin åsikter visade att det kan förbättra minne och inlärningsförmåga, bland andra kognitiva förmågor.

Läkemedlet har visat särskilt löfte på att minska risken för kognitiv dysfunktion hos äldre. Men FDA anser fortfarande att det är ”lite vetenskapliga bevis” som stödjer detta påstående, och åsikter att den forskning som gjorts hittills är ”mycket begränsad och preliminär”. Alltså, fosfatidylserin är långt forum ifrån ett säkert sätt att förbättra hjärnans funktion. Sweden, hur det fungerar. Recensioner, resultat funkar det test åsikter. Forum.

Trots det faktum att tillverkaren aldrig förklarar hur Brain Plus IQ verk, de hävdar fortfarande att du kommer att känna av forum effekterna inom 30 minuter från att ta kosttillskott.

Brain Plus IQ – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

Brain Plus IQ – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättningBrain Plus IQ gör några djärva påståenden om dess ingredienser. För det första, hävdar att ingredienserna är helt naturliga. För det andra, kommentarer hävdar att de ingredienser som består av en 100% fosfatidylserin komplex.  Kommentarer, ingredienser – hur att använda. Sammansättning.

Vi har faktiskt aldrig lära sig hur mycket fosfatidylserin ingår i varje kapsel av Brain Plus IQ. Det kan vara en farmaceutisk styrka dos. Eller, kommentarer mer troligt, att det är en lägre dos.

Typiskt, en tillverkare gillar att visa upp sina dosering information med nootropika. Det faktum att Brain Plus IQ inte dess exakta dosen information som tyder på att det inte är en mycket kraftfull nootropa.

Allt vi vet om Brain Plus IQ ingredienserna är att de är monterade i en FDA GMP-anläggning och ett certifierat laboratorium miljö – minst, för det är där som tillverkaren hävdar att de är tillverkade ingredienser.

När en formel som kallar ingredienser sig själv för en fosfatidylserin ”komplex”, betyder det oftast att det finns fosfatidylserin och en massa andra ingredienser. Vi lär aldrig vad dessa ingredienser är.  Kommentarer, ingredienser – hur att använda. Sammansättning.

Det faktum att tillverkaren av Brain Plus IQ är så hemlighetsfull och skumma om de ingredienser som tyder på att det gömmer hur att använda sig något – som låga doser eller låg kvalitet ingredienser.

Vetenskapliga Bevis för Brain Plus IQ

Tillverkaren av Brain Plus IQ hävdar att hur att använda tillägget har genomgått kliniska försök” som inte har visat några kraftfulla resultat.

De kliniska prövningar enligt uppgift jämfört Brain Plus IQ en placebo. Jämfört med placebo, Brain Plus IQ sammansättning ökat hjärnans makt genom ”upp till 89.2%” och samtidigt öka fokus ”med upp till 121%”.

Dock företaget aldrig listor någon länk till den här klinisk prövning. Det finns också några studier som är noterade på någon större akademisk tidskrift sökmotor för ”Brain Plus IQ”.

Om dessa studier utfördes, sammansättning de hade utförts av en liten, oberoende organisation och inte en stor, ansedd vetenskaplig kroppen.

Jag menar, de studerar inte ens nämna hur deltagarna mätt ”fokus” och ”brain power”. Det bara kastar runt dessa ord och hoppas att du ska lita på sin forskning.

I slutändan, det verkar inte som ingredienser i Brain Plus IQ har genomgått någon typ av forskning.

Biverkningar – kontraindikationer – gör det ont – Brain Plus IQ

Att köpa Biverkningar Brain Plus IQ är relativt enkelt. För närvarande kan du endast köpa kosttillskott från BrainPlusIQ.com. Det är inte som säljs på Amazon eller andra online-återförsäljare. Du kommer inte hitta det på tegel-och-murbruk återförsäljare som Walmart. Biverkningar. Kontraindikationer, gör det ont.

Den Biverkningar kompletterar också verkar bara finnas i ett visst antal länder, inklusive Australien, Kanada, Hong Kong, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, Nya Zeeland, Filippinerna, Singapore, Sydafrika, Taiwan, Thailand, Förenade Arabemiraten, Förenade Kungariket, och Vietnam kontraindikationer.

Som du kan se, Usa är inte med på denna lista. I skrivande stund, komplettera endast var tillgänglig i ovan nämnda kontraindikationer länder och inte tillgängligt för Amerikanska medborgare.

Biverkningar. Kontraindikationer, gör det ont.

Här är hur mycket du kan förvänta dig att betala för Brain Plus IQ i Kanada:

— 1 Flaska: $64.95 CAD + Fri frakt

— 3 Flaskor: $137.85 CAD + Fri frakt

— 5 Flaskor: $174.75 CAD+ Fri frakt

*Priserna är mycket liknande till Usa: s kunder.

Som du kan se, pris per flaska sjunker gör det ont avsevärt när du beställer fler flaskor. Vid 5 flaska paket, du betalar $34.95 per flaska.

När du går igenom gör det ont Brain Plus IQ beställningsformuläret, kommer du att se massor av påståenden om att komplettera kommer att säljas ut vid midnatt ikväll. Oroa dig inte: hemsida står det varje dag. De är bara att pressa dig till att göra en försäljning idag.

Brain Plus IQ – var man kan köpa – apoteket – nyttigt – bluff – pris – Amazon – Aliexpress

Ett av problemen jag har med var man kan köpa Brain Plus IQ är att apotek bolaget gör vissa förvånansvärt djärv marknadsföring påståenden.

Brain Plus IQ - var man kan köpa – apoteket - nyttigt - bluff – pris – Amazon - AliexpressDet första Amazon, Aliexpress tillägget hävdar att var man kan köpa de har varit med i flera stora medier, bland annat New York Times, NBC, Daily News, CNN Hälsa, och Chicago Tribune apotek. Var man kan köpa, apoteket nyttigt bluff Pris, Amazon. Aliexpress

Vi såg för några bevis för Brain Plus IQ att vara med på någon av dessa medier och vi hittade absolut pris ingenting. Så det verkar vara ett helt falskt påstående utan bevis. Var man kan köpa, Apotek. Pris, Amazon. Aliexpress

Ett annat problem pris är att Brain Plus IQ använder bilder av flera större entreprenörer under parollen ”Dessa eliter har en kant!” apoteket nyttigt bluff. Webbplatsen verkar vara att insinuera att dessa eliter använda Amazon, Aliexpress Brain Plus IQ eller några andra nootropa tillägg.