Hem Bantning Asana Fresh – Recensioner – Pris

Asana Fresh – Recensioner – Pris

Asana Fresh – Recensioner – Pris
1 (20%) 1 vote[s]

Asana Fresh – Recensioner – PrisProctosedyl salva innehåller två aktiva substanser: cinkocain hydrochloride och hydrokortison. Det är främst används för att behandla Hemorrojder. proctosedyl salva är tillverkat i storbritannien av sanofi-aventis och klassificeras som ett läkemedel som är receptbelagt (pom). proctosedyl salva finns i ett 30 g tub, som kommer med en löstagbar plast applikator och en komplett bipacksedeln).

Nen aktiva ingrediensen, cinkocain, tillhör en grupp av läkemedel som kallas lokalanestetika. Dessa läkemedel fungerar genom att blockera smärta meddelanden längs nervtrådarna vid tidpunkten för ansökan. det hindrar smärtsignalerna från att nå hjärnan. detta kommer att orsaka en känsla av domningar i området där salvan har använts. vid behandling av haemorrhoids, användning av lokalbedövning som cinkocain kommer att lindra smärta och klåda i samband med pålar.

Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Asana Fresh

Den andra aktiva ingrediens Hydrocortisone tillhör en klass av läkemedel som kallas Kortikosteroider. Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Asana Fresh. Dessa läkemedel kommer att arbeta för att minska och lindra smärta och inflammation. inflammationen orsakas av ett immunsvar som medför att blodkärlen vidgas (förstora), vilket resulterar i det drabbade området röd, smärtsam, kliande och svullen. Den Hydrocortisone fungerar från insidan av cellen. Det minskar ämnen som produceras att utlösa en inflammation. när hydrokortison används lokalt för att behandla hemorrojder, det kommer att vara effektivt för att minska smärtsam inflammation och svullnad som orsakas av detta villkor.

när de kombineras i en proctosedyl salva, dessa två aktiva ingredienser som ger effektiv kortsiktig lindring för behandling och hantering av batterier och anal klåda. proctosedyl salva är lämplig för behandling av yttre hemorrojder runt anal område med direkt tillämpning. om hemorrojder är interna, salva kan fortfarande användas med den medföljande plast applikator med varje rör. Sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum Asana Fresh. detta applikator eller munstycke skruvarna på toppen av röret, som ger en bekväm införandet i ändtarmen. om din hemorrojder är endast en intern, då stolpiller som anusol stolpiller hc, kan vara ett mer lämpligt val.

Asana Fresh – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

Andra otc-läkemedel (otc)

det finns många over-the-counter mediciner som finns tillgängliga från oss och ditt lokala apotek för att köpa, dessa kan vara allt du behöver, så du bör prova dessa först innan du byter till ett recept som mediciner, här är ett par lista som vanligtvis lagras. Asana Fresh – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning

ansusol grädde
tucks hc salva och stolpiller
germoloid kräm och salva
förberedelse
använd alltid proctosedyl salva precis som ordinerats. om du är osäker, rådgör med din information broschyr för mer information eller kontakta oss för mer information från en av våra hälso-och sjukvårdspersonal.

gäller proctosedyl bara för att din bakre hallen och omgivande områden. Gäller inte i ansiktet eller på andra delar av kroppen.
Tillämpa detta läkemedel på morgonen, Asana Fresh – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning. kvällen och efter varje avföring.
om du tror att effekten av ditt läkemedel är för svag eller för stark, ändra inte dosen själv, be en professionell vård för råd.

Biverkningar –  kontraindikationer – gör det ont – Asana Fresh

Hur man ansöker proctosedyl salva

Tvätta händerna
pressa ut en liten mängd salva på fingertopparna
Massera försiktigt in en liten lager av salva på såret, smärtsam eller klåda området, Biverkningar –  kontraindikationer – gör det ont – Asana Fresh.
Tvätta händerna
om du behöver utföra någon salva djupare i ryggen passage för inre hemorrojder / högar:

Tvätta händerna
skruva plast munstycke som anges på tuben
Sätt munstycket i anus
kläm försiktigt på röret genom att dra den långsamt.
stå stilla 1 eller 2 minuter
Tvätta händerna och munstycke
Liksom alla läkemedel, Proctosedyl salva kan orsaka biverkningar, även om inte alla får dem. om du lider av biverkningar, är de vanligen milda och varar i ett par dagar. De kan inkludera:

Rodnad av huden
hud gallring
om du har använt denna salva för en lång tid, är det möjligt att du kan få något som kallas ”adrenal förtryck”. skyltar är bland annat brist på aptit, smärta i magen, viktminskning, illamående eller sjuk, brist på koncentration, hungrig, nervositet och kramper.

om du märker några biverkningar, tala med din läkare, apotekspersonal eller sjuksköterska. detta inkluderar alla möjliga biverkningar som inte nämns. Biverkningar –  kontraindikationer – gör det ont – Asana Fresh.

varje gram av proctosedyl salva innehåller 5 mg av den aktiva substansen cinkocain hydrochloride och 5 mg av den aktiva substansen hydrokortison. övriga innehållsämnen är ull fett (lanolin), flytande paraffin, paraffin och vitt.

Asana Fresh – var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – Aliexpress

Asana Fresh – var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – AliexpressDu bör inte beställa denna medicin på nätet och kontakta din läkare om:

du är allergisk (överkänslig) mot cinkocain hydrochloride, hydrokortison eller något av övriga innehållsämnen i proctosedyl salva. tecken på allergisk reaktion kan omfatta utslag, svårigheter att svälja eller andas, svullnad av läppar, ansikte, svalg eller tunga. Asana Fresh – var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – Aliexpress.
du har någon infektion.
Använd inte detta läkemedel om alla av ovanstående gäller dig. Om du inte är säker, tala med din läkare eller apotekspersonal innan du använder Proctosedyl.

Intag av andra läkemedel
Vänligen informera din läkare eller apotekspersonal om du tar eller nyligen har tagit andra läkemedel. detta inkluderar läkemedel som du kan köpa utan recept, inklusive naturläkemedel. detta är på grund av det faktum att proctosedyl kan påverka hur vissa andra läkemedel. dessutom kan vissa läkemedel kan påverka hur proctosedyl fungerar.

graviditet och amning

detta läkemedel är inte lämpliga för online-beställning om:

du är gravid, du kan bli gravid eller om du tror att du är gravid
Du ammar eller planerar att amma
fråga din läkare eller barnmorska för råd innan du tar något läkemedel om du är gravid eller ammar. Asana Fresh – var man kan köpa – apotek – pris – Amazon – Aliexpress.

viktig information om några innehållsämnen i proctosedyl salva

detta läkemedel innehåller ull fett (lanolin) som kan orsaka lokala hudreaktioner såsom kontaktdermatit. Kontakta dermatit orsakar rodnad, klåda eller irritation i huden.