Hem Bantning 10 NYCKLAR FÖR ATT STARTA EN BEHANDLING FÖR GALLRING

10 NYCKLAR FÖR ATT STARTA EN BEHANDLING FÖR GALLRING

Rate this post

Det sägs att varje lång marsch börjar med ett första steg. Det första steget i hela kosten börjar med ett beslut. Den här gången är mycket viktigt och det är därför vi kommer att ge en rad ledtrådar om hur man startar den.

Hur man startar en diet. Ponte ett tydligt mål och realistiskt

Varje diet börjar med ett beslut. Den här tiden är mycket viktig på grund av slutligheten av detta beslut beror till stor del på framgången senare. Det finns två faktorer som du bör vara tydlig när du startar en diet:

  • Dina skäl. Det är viktigt att du vet varför du gör det: att må bättre, för estetik, för hälsa, för att öka din självkänsla…
  • Ditt mål: bestäm hur mycket vikt du vill förlora.

När du vet ditt mål måste du bryta ner det i mellanliggande steg. Kom ihåg att du måste vara ambitiös men också realistisk för din plan att arbeta.

10 NYCKLAR FÖR ATT STARTA EN BEHANDLING FÖR GALLRINGBli inte besatt av vikten. Diet för att gå ner i vikt utan att gå hungrig

Beslutet bestämt är mycket viktigt men besattheten kan vara kontraproduktiv. Det är uppenbart att du måste göra ansträngningar, men det är också klart att om det kommer till en diet som är mycket restriktiv med som tillbringar mycket hunger förr eller senare kommer överdrifter och du kommer att återhämta all den vikt som du hade förlorat. Du måste fokusera på att skapa hälsosamma livsstilvanor. Det finns livsmedel saciantes, med högt näringsvärde och som gör att du kan gå ner i vikt utan att behöva svälta.

Inkluderar övning av fysisk träning i din dagliga rutin. Viktminskning regim

Du måste komma ihåg att fysisk träning är en grundläggande del av din viktminskning regim. Kom ihåg att i slutet är det ett spel av balans, om du lyckas konsumera mer energi än du har förbrukat kommer du att gå ner i vikt. Ibland kan vi inte gå ner i vikt eftersom vår ämnesomsättning har saktat ner och du måste spendera mycket hunger för att gå ner i vikt. Sättet att bryta denna onda cirkel är att träna.

Liksom allt, måste göras med måtta. Den fysiska träningen kan göras på många sätt, anpassa sig till din rutin eftersom det kommer att vara mer fördelaktigt för en daglig promenad i snabb takt i en timme som du kan utföra regelbundet att många timmar i gymmet för att få det gjort bara en gång i månaden.

Planera dina måltider. Använd plattmetoden-hälsosam mat

Planering är din stora allierade. Du måste ha tänkt din veckovisa meny för att se till att du har till hands alla ingredienser du behöver för matlagning. Om du improviserar är det mycket troligt att du hamnar hoppa över din kost med efterföljande ånger.

Håll alltid hälsosam mat till hands och om du spenderar många timmar hemifrån bär du alltid ett mellanmål som är hälsosamt som en bit frukt eller några nötter. På så sätt undviker du att falla i frestelser.

Plattmetoden är en annan av dina stora vänner för att lyckas i din kost. Sätt på en tallrik vad du än äter, så här kontrollerar du mängderna och spenderar inte på någon mat. Förbjudet snacks och äta står upp eller kör.

Förlora 10 pund om 2 månader. Var konstant och ihållande med ditt mål.

Som vi sade i början är alla mycket väl sätta mål, både långsiktiga och mellanliggande mål. Men du måste också vara flexibel. Det är mycket bra att du har beslutat att förlora 10 Kg i 2 månader men om inte få det bör du inte avskräcka dig. Viktminskning följer inte alltid en vanlig linje, det finns tillfällen när det påskyndar och andra gånger stagnerar det. Om du möter din kost och utövar bara om att vara konsekvent och ihållande och du kommer att uppnå ditt mål.

Hälsosam kost-prioriterar konsumtionen av vatten jämfört med andra drycker

Vätskorna är en grundläggande del av de kalorier som vi äter. Vi tenderar att inte inse och fokusera bara på fasta ämnen, men om du tänker på kaffe, läsk och andra drycker du dricker hela dagen och du slutar att göra en enkel summa kalorier kan överraska dig mycket obehagligt. Byt bara ut alla drycker för vatten eller örtte utan socker, du får subtrahera mycket kalorier och dessutom märker du nästan inte skillnaden. Faktum är att vattnet och infusionerna är mycket saciantes.